EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 4. fordulójában: Sopron– Gdynia 79:68. A férfi kosárlabda regionális Európa Kupa C-csoportjában: Eagles Bergen–Lučenec 67:49.
Az orosz Olga Zajceva nyerte az östersundi biatlon Világ Kupa női 10 km-es számát, a szlovák Anna Murínová 34. lett.

A női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 4. fordulójában: Sopron– Gdynia 79:68. A férfi kosárlabda regionális Európa Kupa C-csoportjában: Eagles Bergen–Lučenec 67:49.

Az orosz Olga Zajceva nyerte az östersundi biatlon Világ Kupa női 10 km-es számát, a szlovák Anna Murínová 34. lett. A férfiaknál a norvég Frode Andresen diadalmaskodott, a szlovák Marek Matiaško a 32. helyen ért célba.

Jozef Vengloš, a japán Icsihara labdarúgócsapatának 66 éves vezetőedzője az idény befejezése után haza tér a szigetországból.

A koppenhágai bemutató tenisztornán a szlovák Daniela Hantuchová 6:2, 6:3 arányú vereséget szenvedett az amerikai Venus Williamstől.

A világ leggazdagabb labdarúgó-klubjának számító Manchester Unitedet irányító gazdasági társaság vezetője szerint a jelenlegi 92 helyett mindössze 40 profi együttest tud hosszú távon „eltartani” Anglia.

Tim Montgomery kijelentette, hogy jövőre megdönti saját, 9,78 mp-es világcsúcsát 100 méteren.

A francia labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában: Bastia–Sedan 0:1, Troyes–Lens 0:0, Guingamp–Nantes 2:0, Le Havre–Bordeaux 1:0, Lille–Auxerre 2:2, Marseille–Sochaux 1:0, Montpellier–Monaco 1:2, Strasbourg–Rennes 1:3.

Négy játékos is távozik (Radim Nečas, Michal Pančík, Ladislav Kozmer és Marek Petruš) az I. labdarúgóligában éllovas Slovan csapatából. A trencséni együttes legjobbja, Martin Fabuš januártól a bajnok Žilina futballistája lesz.

Az NBA legutóbbi játéknapján: Cleveland–Chicago 111:101, Utah– LA Lakers 93:85, Philadelphia–Boston 99:93, Detroit–Washington 83:88, New Orleans–Toronto 89:74, Phoenix–Memphis 98:85, Portland– Dallas 88:103, New York–Orlando 85:87, Denver–Sacramento 90:92, Seattle–Indiana 111:114 – hosszabbítás után, LA Clippers–Miami 89:80.

Az ausztrál Ian Thorpe-ot és az amerikai Natalie Coughlint választotta az év legjobb úszójának a Swimming World című szaklap által felkért 12 tagú zsűri.

A másodosztályban szereplő Bari meglepetésre 1:0-ra legyőzte az élvonal 3. helyén álló Internazionalét a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?