EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Szombaton a pozsonyi várban (15.30) ünnepélyesen megnyitják a jégkorongozók Dicsőség Csarnokát, melybe egyelőre a következő tíz hokis került: Stan Mikita, Peter Šťastný, George Gross, Vladimír Dzurilla, Ján Starší, Jozef Golonka, Ladislav Troják, Michal Polóni, Ladislav Horský, Václav Nedomanský.

Szombaton a pozsonyi várban (15.30) ünnepélyesen megnyitják a jégkorongozók Dicsőség Csarnokát, melybe egyelőre a következő tíz hokis került: Stan Mikita, Peter Šťastný, George Gross, Vladimír Dzurilla, Ján Starší, Jozef Golonka, Ladislav Troják, Michal Polóni, Ladislav Horský, Václav Nedomanský.

A labdarúgó UEFA Kupa 3. fordulójának első mérkőzésén: Wisla Kraków–Schalke 04 1:1 (1:0). A többi találkozó lapzárta után ért véget.

Az Eb-győztes magyar női kézilabda-válogatott 27:26 (10:14) arányú vereséget szenvedett a világbajnok oroszoktól a kijevi Turcsin Kupa nyitómérkőzésén. Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata ma 17 órakor a házigazda ukránok ellen lép pályára.

A nyitóforduló előrehozott kassai rangadójával elkezdődött az élvonalbeli vízilabda-bajnokság: Slávia ATU Košice–ŠKP Košice 2:12 (1:4, 0:1, 0:4, 1:3).

Egy michigani kisváros bírósága 30 nap börtönre és 515 dolláros pénzbüntetésre ítélte azt az általános iskolai amerikaifutball-edzőt, aki egy gyakorlás során megverette nyolc éves játékosát, mert az engedetlen volt.

Lakhelyén, Anoetában díszpolgár lesz Abraham Olano, a spanyolok idén visszavonult sztárkerékpárosa. A 29 éves versenyző december 15-én veszi át a kitüntetést.

Befejezte pályafutását Susen Tiedtke fedett pályás világbajnoki e-züst- és bronzérmes német távolugrónő. A jövőben egy hot-dog üzletlánc létrehozásával foglalkozik majd.

A Német Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 6 ezer euróra büntette meg Jens Lehmannt, a Borussia Dortmund kapusát, mert a Bayern München elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés után becsmérelte a játékvezetőt.

A 2004-es athéni és a legutóbbi sydneyi olimpia jegyárainak összehasonlításából kitűnik, hogy a 34 százalékos általános csökkenés mellett bizonyos belépőkért jóval többet kell majd fizetni.

Luiz-Felipe Scolari elfogadta a portugál szövetség ajánlatát és január elsejétől ő lesz a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A cseh labdarúgóliga 14. fordulójának elhalasztott mérkőzésén: Jablonec–Ostrava 2:2 (1:2). A hazai együttes a 12., a bányászcsapat pedig az 5. helyen várja a február 16-án kezdődő tavaszi idényt.

Szurkolói rendbontás miatt 10 000 koronára megbüntették az I. ligás Dubnica futballcsapatát, az együttes másodedzője, Peter Gergely pedig a bíró durva megsértéséért nyolcezret fizet. Ľuboš Micheľ játékvezető rosszul írta meg a Dubnica–Petržalka meccs jegyzőkönyvét, ezért egy találkozóra szóló eltiltást kapott.

A KENO 10 csütörtöki nyerőszámai: 1, 2, 5, 7, 10, 14, 26, 27, 32, 35, 38, 43, 45, 60, 64, 72, 73, 75, 76, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?