EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Aranyérmes lett az olaszországi főiskolás kajak-kenu-vb-n a Riszdorfer Mihály, Riszdorfer Richárd, Erik Vlček, Tarr György összetételű komáromi kajaknégyes.

Aranyérmes lett az olaszországi főiskolás kajak-kenu-vb-n a Riszdorfer Mihály, Riszdorfer Richárd, Erik Vlček, Tarr György összetételű komáromi kajaknégyes.

Nem sikerült a tornagyőzelem Tokióban a Mandula Petra, Patricia Wartusch teniszpárosnak, amely a döntőben két játszmában 6:2, 6:4 arányban maradt alul a Szvetlana Kuznyecova, Arantxa Sanchez-Vicario duóval szemben.

Szenzációs sikert ért el a gyorsasági motoros világbajnokság Brazil Nagydíján Talmácsi Gábor: a 125 kcm-es kategóriában induló magyar versenyző a negyedik helyen végzett, s ezzel pályafutása legjobb eredményét érte el. Az olasz Valentino Rossi most is győzött a legnépszerűbb kategóriában, a MotoGP-ben, s négy futammal a zárás előtt már világbajnok.

Bodrogi László – akárcsak tavaly – a második helyen végzett a Nemzetek Nagydíja kerékpáros időfutamversenyen Le Havre-ban.

A prágai 10 km-es városi futóversenyt a kenyai Tergat nyerte 28:14 perces idővel a szlovák Štefko 28:58-al negyedik lett. A nőknél (5 km) a magyar Kalovics Anikó 15:30 perces pályacsúccsal győzött.

A cseh Sport értesülése szerint könnyen lehet, hogy a Viktoria Žižkov labdarúgócsapata rövidesen szlovák tulajdonba kerül. A lap úgy tudja, a klub többségi részvénycsomagja megvásárlása iránt Milan Filo szlovák nagyvállalkozó, a Ružomberok elsőligás csapatának egyik mecénása érdeklődik.

Michael R. Bloomberg, New York polgármestere úgy véli: Athén után az ő általa irányított város a legalkalmasabb arra, hogy olimpiát rendezzen.

Térdműtéten esett át Leverkusenben Jegor Tyitov, a BL-ben is érdekelt Szpartak Moszkva labdarúgója, aki a városi rivális Lokomotív elleni bajnokin sérült meg.

Jaromír Jágr, a Washington kiváló jégkorongozója is részt vett azon a díszvacsorán, melyet az amerikai elnök, George Bush adott Václav Havel cseh államfő tiszteletére.

A Borussia Dortmund brazil labdarúgója, Marcio Amoroso szerdán, az Auxerre elleni BL-találkozón térhet vissza hosszú Achilles-ín-sérülése után. A csatár a legutóbbi idényben 18 találatával gólkirály volt a Bundesligában.

Roberto Heras nyerte a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta 15. szakaszát, és sikerével az összetettben átvette a vezetést. Az indulóknak a Gijon és Angliru közötti 176,7 km-es távot kellett teljesíteniük. Az etapot négy hosszú emelkedő is nehezítette. Az amerikai US Postal kapitánya második szakaszgyőzelmét szerezte az idei viadalon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?