Emlékezetes bajnokavató

Rimaszombat. Csak döntetlenezett a bajnok rimaszombati csapat utolsó hazai II. labdarúgóligás mérkőzésén a már kiesett Senica gárdája ellen. A találkozó végeztével ezért talán kissé visszafogott, de emlékezetes ünneplés és show keretében vehette át Piszár József csapatkapitány a győztesnek járó serleget, amelyet helikopter szállított egyenesen a pálya közepére.

Piszár (jobbról a második) Iskrával csatázik a házi gólkirályi címért. Egyelőre összteljesítményével (18) csatártársa áll jobban, de ő csak tavasszal érkezett Rimaszombatba, ahol kilencszer volt eredményes, míg az örökös gömöri mesterlövész eddig tizenkétszer talált az ellenfelek hálójábaSomogyi Tibor felvételeDurrogtak a pezsgősdugók, nem hiányzott a konfettieső és az elmaradhatatlan Queen-sláger: We are the champions...

A pezsgőtől csatakos futballisták boldogan köszönték meg szurkolóiknak az egész éves biztatást, bár a gól nélküli mérkőzés mindannyiukat bántotta. „Nem tudtunk eléggé a meccsre összpontosítani, gondolatban már a Corgoň Ligában vagyunk” – kereste az okokat Piszár József. Az élvonalbeli ambíciókról így vélekedett a népszerű csatár: „Szeretnénk bentmaradni, s igyekezni fogok, hogy góljaimmal én is hozzájáruljak ehhez.”

Domik Attila a találkozó egyik legjobbja volt: „Fantasztikus újra átélni a feljutás örömét. Annak idején Dunaszerdahelyen az utolsó körben dőlt el az I. ligába kerülés, ezért ott spontánabb volt az ünneplés, ez a mostani viszont attól szép, hogy nyugodtabb idényt zárunk...” Abban ő is egyetértett, hogy a játék képe alapján megérdemelt volna egy gólt a csapat. „Bánt minket egy kicsit, hogy nem sikerült a kapuba találnunk. Pedig nagyon akartunk.”

A játékosokat gyerekek hada kísérte az öltözőbe, a focistapalánták büszkén mutogatták egymásnak szerzeményeiket, kedvencük mezét, rövidnadrágját vagy akár csak zokniját. „Hihetetlen, hogy ezek a gyerekek mennyire örülnek mindennek” – mosolygott Marek Valkučák, majd komolyabban folytatta: „Eddigi csapataimmal csak a kiesés keserűségét ismerhettem meg, most végre azt is megtudtam, milyen a feljutás öröme... Ez eddigi pályafutásom csúcsa.”

Jókedvűen felelgetett a kérdésekre a második vonal legjobb góllövője, Peter Iskra: „Nagyszerű érzés így ünnepelni. Örülök, hogy Rimaszombatban játszhatok, elvégre idevalósi vagyok, s azért jöttem, hogy segítsek a csapatnak.” A gólkirályi címre vonatkozó célzásokat azonban nevetve elhárította: „Még nem biztos, hogy én leszek a legeredményesebb góllövő, mi van, ha Piszi (Piszár – a szerkesztő megj.) Szencen hét gólt lő, és megelőz?!”

Rimaszombatban kedd este sokáig hangos volt a stadion környéke. A futballkedvelők, vezetők, játékosok remélik, egy év múlva, az I. ligás idény végén sem kell majd szomorkodniuk.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?