Elpuskázott ziccerek

Nagyszombat. A vendégek meglepően támadó felfogásban futballoztak, s ez láthatóan megzavarta a túlzott önbizalommal pályára lépő nagyszombatiakat. Már a 2. percben veszélyeztettek a máriatölgyesiek, ám Straka elügyetlenkedte a lehetőséget.

Nagyszombat. A vendégek meglepően támadó felfogásban futballoztak, s ez láthatóan megzavarta a túlzott önbizalommal pályára lépő nagyszombatiakat. Már a 2. percben veszélyeztettek a máriatölgyesiek, ám Straka elügyetlenkedte a lehetőséget. De a következő helyzetet már kihasználták a vendégek: Kováč Kiškát szöktette, aki nagy sprintbe kezdett, majd két játékost kicselezett, s nagy gólt lőtt a jobb alsó sarokba. Ezt követően is a Dubnica kezdeményezett többet, s gólokat is lőhetett volna, de Porázik, Dovičovič és Mráz is elpuskázta a ziccereket. Az első fél óra végén egyenlíthettek volna a nagyszombatiak, Novotný fejese azonban a felső lécen csattant. Átvette az irányítást a Spartak, de játékosai igencsak körülményesen futballoztak, a kapu előtt nem tudtak mit kezdeni a labdával. Nem sokkal a szünet előtt Ďuriš ajtó-ablak helyzetből, 8 méterről mellé durrantott. Fordulást követően mindent egy lapra tett fel a Trnava, ám helyzeteit ezúttal sem tudta értékesíteni. A mezőny legjobbja a vendégek kapusa, P. Kováč volt, aki többször is bravúrosan hárított. A mérkőzés napján ünnepelte 66. születésnapját a vendég máriatölgyesiek edzője, Jozef Jankech. Védencei szebb ajándékkal nem is kedveskedhettek volna.

Góllövő: Kiška (15.). Játékvezető: Hriňák, 3500 néző. Sárga lap: Bestvina, Ujlaky, ill. Mráz, Doležaj, Zimen. TRNAVA: M. Čech–Novotný, Bestvina, Hrabal, Ježík–Molnár (60. Hodúr), P. Ďuriš (46. Masaryk), Ujlaky, Kopúnek (82. Staňo), Gašparík–Kožuch. DUBNICA: P. Kováč–Švestka, Ševela (27. Belák, 90. Švikruha), Doležaj, Zimen–B. Mráz, Kiška, Držík, Dovičovič–Porázik, Straka (75. Sokol).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?