Először nyert a szezonban a Rimaszombat

Rimaszombat |

<p>&bdquo;A szezon leggyengébb teljesítményével sikerült megszereznünk az első győzelmünket. Végre sikerült nyernünk, de az egyetlen pozitívum ebben a meccsben az eredmény&rdquo; &ndash; nyilatkozta önkritikusan Domik Attila, a rimaszombatiak sportigazgatója a Lipany otthonában elért 2:0-s győzelem után.</p>

A gömöriek első győzelmüket aratták a II. labdarúgóliga keleti csoportjának 2016/17-es idényben, és két és fél év után nyertek idegenben. Legutóbb 2014. április 27-én, a nagyszombati B csapat otthonából tudták elhozni a három pontot egy 4:2-es győzelmet követően. 

Mostani sikerüknek köszönhetően elkerültek a táblázat utolsó helyéről, de a bentmaradáshoz az első hatban kellene végezniük. Hogy komoly a tét, azt a múlt héten a játékosok is tudatosították – Miroslav Bitala ügyvivő és Domik Attila sportigazgató szerdán minden futballistával külön-külön beszélgetett. „Majdnem négy és fél óráig tartott a megbeszélés. Kicsit nyomás alá helyeztük a játékosokat, hogy érzékeljék, a helyzet kezd komolyra fordulni. Feltételeket kaptak, hány pontot kell elérniük ahhoz, hogy ne legyenek szankciók” – tudtuk meg Domiktól. 

Lipanyban a játék akadozott, de az akarással nem volt baj, mindenki száz százalékig odatette magát. „Az első negyedóra katasztrofális volt, az ellenfél sok szögletet, szabadrúgást rúghatott, pontatlan átadásainkból lövésekhez jutottak. De szerencsére a 14. percben gólt szereztünk, ez visszavetette a hazaiakat, mi kezdtünk jobban játszani. Amikor a második gólunk is bement, már a fiúk is érezték, hogy karnyújtásnyira vannak a győzelemtől” – írta le a találkozót a sportigazgató. 

A gömöriek intenzíven keresnek edzőt, ma estére szeretnék, ha rendeződne ez a kérdés, három jelöltjük van a posztra. Vezetőedzőként jelenleg Danyi László ül a kispadon, de az edzésmunkát egészen a múlt hétig Domik vezette.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?