Előny a pozsonyiaknál

Pozsony. A hoki Extraligában még mindig tart a Slovan–HC Košice playoff-elődöntő, szombaton az 5.mérkőzést rendezték.
SLOVAN–KOŠICE 4:3 – hosszabbítás után (1:0, 2:2, 0:1 – 1:0), Hudec (6.), Pavličko (24.), Kapuš (39.), Halaj (68.), ill. Kroták (24.), Ihnačák (39.), Kledrowetz (59.). Játékvezető: D.

Pozsony. A hoki Extraligában még mindig tart a Slovan–HC Košice playoff-elődöntő, szombaton az 5.mérkőzést rendezték.

SLOVAN–KOŠICE 4:3 – hosszabbítás után (1:0, 2:2, 0:1 – 1:0), Hudec (6.), Pavličko (24.), Kapuš (39.), Halaj (68.), ill. Kroták (24.), Ihnačák (39.), Kledrowetz (59.). Játékvezető: D. Konc, 5600 néző. Kiállítások 5:6. Az első harmadban mindkét csapat támadó felfogásban játszott, a vezetést a Slovan szerezte meg. A kassaiak is szóhoz jutottak, ám Rybár kapus minden igyekezetüket meghiúsította. Már 2:0-ra vezettek a hazaiak, amikor Kroták csökkentette a kassaiak hátrányát. Nagy iramban kezdte az utolsó játékrészt a vendégcsapat, olyannyira, hogy a hazai együttes trénere időt kért. Ez sem segített, mert a vendégek egyenlítettek, méghozzá úgy, hogy az utolsó előtti percben lehívták a kapust a jégről, és hat mezőnyjátékossal támadtak. A hosszabbításban több helyzete volt a vendéglátóknak, s egyet ki is használtak, ami azt jelenti, hogy a párharcban a Slovan vezet 3:2-re. Mint ismeretes, négy győztes meccsre játsszák az elődöntőt, a 6. találkozóra ma kerül sor Kassán.

A trénerek mondták, Miloš Říha (Slovan): „Szerencsénk volt, nagy nehézségek árán győztünk. Nagyra értékelem sikerünket, védenceim mindent kiadtak magukból.“

Milan Jančuška (Košice): „Két részre osztanám a nívós és drámai összecsapást. Az elsőben a Slovan volt a jobb, megérdemelten vezetett. A másodikban egyértelműen mi irányítottuk a meccset, sikerült is egyenlítenünk. A hosszabbítás az már lutri volt, a Slovan mellé szegődött a szerencse.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?