Elmaradt a bravúr

Budapest. A remélt csoda nem következett be, a magyar jégkorong-válogatott a realitásoknak megfelelően a harmadik helyen végzett a hétfőn zárult divízió I-es világbajnokságon.

Budapest. A remélt csoda nem következett be, a magyar jégkorong-válogatott a realitásoknak megfelelően a harmadik helyen végzett a hétfőn zárult divízió I-es világbajnokságon. Az új BS történetének első sporteseményén a házigazda legyőzte a holland és a csoporttól búcsúzó litván együttest, fájó döntetlent játszott a románokkal, és kikapott a sokkal esélyesebb, az 1998-as olimpián negyeddöntős Kazahsztántól, valamint az elmúlt évben még a világ élvonalában szereplő Lengyelországtól. – A dobogóra felállhattunk, de az igazi bravúr elmaradt. Beigazolódott, hogy csak 12-13 játékos üti meg a nemzetközi elit szintjét, a többiek elmaradnak ettől – értékelt Ján Jaško szövetségi kapitány. A nemzetközi szövetség ellenőre kiemelte, hogy a rendezés nagyszerűen sikerült, elérte az A-csoportos vb-k színvonalát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?