Elbúcsúzott a szuperligás Dubnica

Pozsony. Tegnap délután öt mérkőzéssel befejeződött a labdarúgó Szlovák Kupa első fordulója. Meglepetésnek számít, hogy a pozsonyi Slovan tartalékcsapata elbúcsúztatta a szuperligás dubnicai együttest.

Pozsony. Tegnap délután öt mérkőzéssel befejeződött a labdarúgó Szlovák Kupa első fordulója. Meglepetésnek számít, hogy a pozsonyi Slovan tartalékcsapata elbúcsúztatta a szuperligás dubnicai együttest. Nagy érdeklődés előzte meg a nagyszombatiak szenci vendégjátékát, végül tizenegyesekkel a hazai csapat jutott tovább.

FC NITRA–INTER BRATISLAVA 0:1 (0:1). Góllövő: Pončák (27.), 600 néző. A tartalékos Inter nem sokat mutatott, Pončák találata után taktikusan futballozott. A hazaiak igyekeztek, azonban nem sikerült a hálóba találniuk. Az Inter ellenfele a második körben a Slovan tartalékcsapata lesz.

SLOVAN B–ZŤS DUBNICA 1:1 (1:1) – tizenegyesekkel 3:2. Góllövők: Sloboda (29.), ill. Greguška (6. – 11-esből), 180 néző. Meglepetésre végig kiegyensúlyozott csatát hozott az összecsapás, a lelkes vendéglátók rászolgáltak a továbbjutásra. A máriatölgyesiek ráfizettek arra, hogy lebecsülték ellenfelüket.

KOBA SENEC–SPARTAK TRNAVA 2:2 (0:2) – tizenegyesekkel 4:2. Góllövők: Sikorjak (54. és 70.), ill. Molnár (2.), Lelkeš (31.); 1500 néző. Küzdelmes találkozót vívott a két csapat, jobban kezdtek a vendégek, s az első fél órát követően kétgólos előnyre tettek szert. A szenciek dicséretére válik, hogy nem adták fel, a szünet után nagyobb sebességre kapcsoltak, s ennek meg is lett az eredménye, tizenegyesekkel továbbjutottak. A Koba ellenfele a második fordulóban a rózsahegyi gárda lesz.

BANĺK PRIEVIDZA–SLOVAN BRATISLAVA 0:1 (0:0). góllövő: Mojics (73.); 2500 néző. A vártnál lényegesen nehezebben nyertek az égszínkékek, a harmadik vonalban futballozó bányászokkal szemben. A mérkőzést követően a szurkolók vastapssal köszönték meg a hazai játékosok teljesítményét.

VRAKUŇA–SLOVENSKÝ GROB 1:0 (0:0). Góllövő: Žák (67.); 250 néző. Végig a hazaiak irányították a játékot s nagyobb arányban is nyerhettek volna. A vereknyeiek a második fordulóban a rimaszombatiakkal találkoznak. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?