Elátkozott futballcipők

Gúta. Vasárnap délután presztizscsata színhelye volt a néhai futballkiválóság, Gőgh Kálmán nevét viselő pálya. Milan Srňanský hazai tanítványai a bősi Czajlik-legénységet fogadták. A két ellenfél között az első sípszót megelőzően egyébként 11 pontnyi különbség volt a csallóköziek javára.

A gútaiak legutóbb négygólos vereséggel utaztak haza Diószegről, míg a bősiek nyögvenyelős győzelmet arattak hazai pályán. A jó talajú pályán lejátszott találkozó első negyedórájában a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, ebből azonban képtelenek voltak hasznot húzni. Ezt követően a bősiek percei következtek, ám ők sem jeleskedtek a helyzetek kihasználásánál. A 18. percben Németh András futott el a bal szélen, beadását Bogyai suta mozdulattal a kapu mellé lőtte. A 23. percben Horváth Erik a tizenhatos vonalról leadott lövése az egyik gútai védőn irányt változtatott, ám a léc alá tartó labdát Kantár nagy bravúrral szögletre tornázta. A 23. percben Raffai lódult meg a jobb oldalon, jól időzített beívelését azonban Liszkay öt méterről a kapu mellé lőtte. A 39. percben Németh Andris pontos centerét Gubov az ötösről a hazaiak kapusának kezébe bólintotta. A 43. percben Máté Zsolt a 16-os sarkáról élesen az ellenkező sarokba célzott, Izsmán azonban a helyén volt. Szünet után is hadilábon álltak a góllövéssel a bősiek. Szinte felborult a pálya, helyzetek egész sorát hagyták kihasználatlanul. Gubov és Németh András talán még most is pironkodik, ha visszagondol a bősi kudarccal végződött meccsre. A 84. percben a taktikailag fegyelmezetten futballozó Vág-partiak lehűtötték a vendégek kedélyeit. Tóth ugyanis egy lepattanóból megszerezte a három pont sorsát eldöntő találatot. Ennél az akciónál Liszkay begyűjtötte második sárgáját és tüstént mehetett zuhanyozni. A tíz főre olvadt csallóköziek röviddel a találkozó vége előtt egyenlíthettek volna, ám Nagy Peti hét méterről az üres kapu mellé lőtt.

KOLÁROVO–GABČĺKOVO 1:0 (0:0). Góllövő: 84. Tóth. Sárga lap: Liszkay. Piros lap: Liszkay Játékvezető: Belanský, 200 néző. KOLÁROVO: Kantár–Máté Péter, Rajčáni, Za-horan, Kiss, Tóth, Bakai, Máté Zsolt, Hrdlica, Csillag, Ferencz. GABČĺKO-VO: Izsmán–Matus, Nagy, Péter, Liszkay, Czajlik, Horváth Erik, Kvačkaj, Raffai, Németh András (Novák), Bogyai, M. Gubov.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?