Egyforma esélyek

Varasd. A ma 18 órakor kezdődő NK Varteks–DVSC UEFA Kupa-mérkőzésre mintegy 500 debreceni szurkoló kíséri el a vendégcsapatot. Szentes Lázár, a debreceniek vezetőedzője szerint 50 százalék esélye van együttesének a továbbjutásra. – Láttam a varasdiak hétvégi bajnokiját, ahol 2:0 arányban győztek – mondta Szentes.

Varasd. A ma 18 órakor kezdődő NK Varteks–DVSC UEFA Kupa-mérkőzésre mintegy 500 debreceni szurkoló kíséri el a vendégcsapatot. Szentes Lázár, a debreceniek vezetőedzője szerint 50 százalék esélye van együttesének a továbbjutásra. – Láttam a varasdiak hétvégi bajnokiját, ahol 2:0 arányban győztek – mondta Szentes. – Ahogyan azt előzetesen vártam, kemény, agresszív futballt játszott leendő ellenfelünk. A horvátok fizikailag remek állapotban vannak, jól fejelnek, így tehát a szögleteknél és szabadrúgásoknál nagyon oda kell figyelnünk. A továbbjutásról az aznapi forma dönthet, amennyiben játékosaim átérzik a meccs fontosságát, legalább 50 százalék esélyt adok erre. Egyébként azt tippelem, lévén a Loki és a Varteks is veretlen otthon, hogy pályaválasztóként mindkét csapat győzni fog. A Varteks 11 ponttal 4. helyezett a horvát bajnokságban. A legveszélyesebb a gólerős Safaric. A hajdúságiak trénere bízik a sikerben, kétgólos vereséget is behozhatónak tart Debrecenben, de ahhoz ma gólt kell szerezni Varasdon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?