Egyenlítés a drámai végjátékban

Nagymihály. Büntetése letelte után ismét szóhoz jutott a hazaiaknál Tóth, aki a meccs elején három ízben is lövéssel próbálkozott, ám egyik kísérlete sem volt eredményes. A 14. percben Kalafút iramodott meg a labdával, Kiršner egy testcsellel becsapta, majd Michlíkhez továbbított.

Nagymihály. Büntetése letelte után ismét szóhoz jutott a hazaiaknál Tóth, aki a meccs elején három ízben is lövéssel próbálkozott, ám egyik kísérlete sem volt eredményes. A 14. percben Kalafút iramodott meg a labdával, Kiršner egy testcsellel becsapta, majd Michlíkhez továbbított. A vendégek csatára nem habozott, a hálóba célzott. A folytatásban Tóth tovább próbálkozott, az eredmény azonban nem változott. Szünet után már több szerencse kísérte a hazaiak gólfelelősének próbálkozásait. Az 54. percben Tóth egyéni alakítása már sikeresnek bizonyult, Mindžáknak esélyt sem adott a közbeavatkozásra. A 67. percben Kuhajdík gólpasszát Abrahamovský ügyetlenkedte el. A túloldalon Kiršner beadását A. Devečka a kapufára fejelte. Az ólublói Kalafút is hasonló megoldást választott. A 84. percben a vendégek Geročot szabálytalanul választották el a labdától, a megítélt szabadrúgásból Capík szerzett vezetést a hazaiaknak. A hajrában ismét változott az eredmény. A hosszabbításban ugyanis Knapík a vinklibe durrantott. MICHALOVCE–STARÁ ĽUBOVŇA 2:2 (0:1). Gólok: 54. Tóth, 84. Capík, ill. 14. Michlík, 90. Knapík. Sárga lap: Nemčík, A. devečka, Capík, Marcin, ill. J. Pavlišin, Knapík. Játékvezető: Lengyel, 650 néző. MICHALOVCE: Belán–Kiršner (74. Geroč), Nemčík, Dargaj, Adam–Capík, Marcin, Gajdoščík, A. Devečka– Tóth, Ruskovský. (jč)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?