Egy évre szól majd a szerződés

Buenos Aires. Az igazi szenzációra nagy valószínűséggel még egy kicsit várni kell, ám szinte biztos, hogy Waltner Róbert a Boca Juniors együttesében folytatja a pályafutását.

Buenos Aires. Az igazi szenzációra nagy valószínűséggel még egy kicsit várni kell, ám szinte biztos, hogy Waltner Róbert a Boca Juniors együttesében folytatja a pályafutását.

Szombaton volt egy hete, hogy a zalaegerszegiek háromszoros válogatott támadója elutazott a világhírű klubhoz Argentínába, alaposan meghökkentve ezzel a honi futballtársadalmat. Az azóta eltelt időszakban különböző hírek érkeztek a dél-amerikai országból a futballistáról, és azok alapján kevesen bíztak abban, hogy a bajnokcsapat csatára Diego Maradona egykori együttesében futballozik majd a nyártól. És bár százszázalékos biztonsággal mindez még nem jelenthető ki, az utóbbi napok fejleményeinek köszönhetően tulajdonképpen már csak Waltner Róbert aláírása hiányzik a szerződésről.

Ahogy azt Pál Attila, a labdarúgó szerződtetésében segédkező menedzser elmondta: az elmúlt héten a futballista részt vett egy alapos orvosi vizsgálaton, és bár a csapatorvos is megvizsgálja még a magyar csatárt, mindez már nem gátolhatja a megegyezést. Az argentinok által kínált szerződéstervezetet a hét végén lefordították Magyarországon, s mivel abban az szerepel, amit a játékos és a klub vezetői előzetesen megbeszéltek, immár tényleg csak szignálni kell a papírokat. Amúgy Waltner Róbertet már bemutatták a Libertadores Kupa-győztes alakulat teljes elnökségének, kedden pedig a támadó részt vett az első edzésén a Boca Juniors szerelésében (minderre egyébként egy nappal korábban is sor kerülhetett volna, ám a világhírű klub csapata vasárnap mérkőzést játszott, hétfőn pedig szabadnapjuk volt a futballistáknak).

A megállapodás az argentinok és Waltner között egy évre szól majd, vagyis 2003 nyaráig lesz érvényes, igaz, a felek télen újratárgyalják a feltételeket. Ha minden az előzetesen megbeszéltek szerint alakul, akkor az egerszegiek egyik kedvence 18-as mezben játszik majd. És hogy mikor érkezhet legközelebb Magyarországra Waltner Róbert? Nagy valószínűséggel augusztus 10-én, amikor is az argentin gárda a Manchester United vendége lesz, és a háromszoros válogatott labdarúgónak ezt követően lesz néhány napja arra, hogy a hivatalos ügyeit elintézze, majd irány ismét Argentína.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?