Edzőmozgás az V. ligás csapatoknál

Lég/Csallóközcsütörtök/Felső-szeli. A javulás érdekében több helyszínen edzőcsere zajlott a téli holt idény kezdetén a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában játszó csapatoknál.Kysela LégenA 21 ponttal a tabella 9.

Lég/Csallóközcsütörtök/Felső-szeli. A javulás érdekében több helyszínen edzőcsere zajlott a téli holt idény kezdetén a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában játszó csapatoknál.

Kysela Légen

A 21 ponttal a tabella 9. helyén telelő légiek Kysela Istvánnal kezdték el a tavaszi idényre való felkészülést. „A vezetőség edzőcseréről döntött, s megköszönte korábbi játékosunk és sikerkovácsunk, Varga Jenő munkáját. Az új szakvezetőnk ősszel még a csallóközcsütörtöki riválisunkat vezette csatába. Ami a játékoskeretben bekövetkezett változásokat illeti, az már eldőlt, hogy távozik a keretből Dominik Vanek. Három ifinket is kipróbáljuk a felkészülési összecsapásokon. Ezekből egyébként hetet terveztünk. Természetesen erősíteni is szeretnénk. Ezt az is indokolja, hogy februárban térdműtétre készül Nagy Ernő, a tavaszi idény elején pedig eltiltás miatt nem állhat a rendelkezésünkre Nagy Krisztián” – nyilatkozta lapunknak Csölle József, a légiek klubelnöke.

Játékosból edző

Sereghajtóként telelnek a csallóközcsütörtökiek, akiknél az előbb említett Kysela Istvánt Kállai Tamás váltotta fel az edző posztján. „Hazai trénert választottunk, aki jól ismeri a helyi viszonyokat. Ősszel még játékosként segítette klubunkat. A javulás, az előrelépés érdekében erősíteni szeretnénk. Mivel még semmi sem biztos, addig nevekről nem teszek említést. Január 13-án kezdtük el a gyakorlásokat, eddig egy edzőmérkőzést játszottunk. Ezen 6:1 arányban győztük le a Dunasápújfalu csapatát. Labdarúgóink hetente háromszor gyakorolnak, ebből egyszer a Dunajská Lužná-i műfüves futballpályán” – tájékoztatott Nagy Róbert, a csallóközcsütörtökiek klubelnöke.

Renczés visszatérése

Új edzővel, a DAC egykori csatárával, id. Renczés Gáborral kezdték el a tavaszi idényre való felkészülést a 26 ponttal a tabella 3. helyén telelő felsőszeliek. „Ősszel még a Rába ETO egykori kiválósága, Hannich Péter vezette csatába alakulatunkat, de az illusztris személyiségre az NB II-ben játszó gyirmótiak vetették ki hálójukat. Hannich új állomáshelyén gazdag tapasztalatait kamatoztatva a győri klub szakmai munkáját felügyeli. Hazai forrásból merítettünk. Egykori gólvágót, tapasztalt trénert, idősebb Renczés Gábort bíztuk meg a szakmai munka irányításával” – ecsetelte a náluk bekövetkezett változást téli holt idényben Jakubecz György, a felsőszeliek klubelnöke.

„Az alsószeli trénereként bajnoki címhez segítettem a nagy riválist, majd egy évet pihentem. Új állomáshelyemen élénk játékosmozgást tapasztaltam. Fontos feladatnak tartom a helyi tehetségek beépítését a felnőttek csapatába” – fogalmazta meg célkitűzését id. Renczés Gábor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?