EDZŐMÉRLEG

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Ezen a mérkőzésen nagyon fontos volt, hogy ki lövi az első gólt. A vendégeknek sikerült, akik ezt követően igen taktikusan és fegyelmezetten futballoztak. Ennek köszönhették háromgólos előnyüket. Mi csak 1:3 után kapcsoltunk rá, de hadilábon álltunk a szerencsével.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Ezen a mérkőzésen nagyon fontos volt, hogy ki lövi az első gólt. A vendégeknek sikerült, akik ezt követően igen taktikusan és fegyelmezetten futballoztak. Ennek köszönhették háromgólos előnyüket. Mi csak 1:3 után kapcsoltunk rá, de hadilábon álltunk a szerencsével. Nagyon kaotikusan játszottunk, a kapu előtt igen határozatlanok voltunk. Örülhetünk, hogy csupán kétgólos vereséget szenvedtünk. Gratulálok az ellenfélnek, teljesen megérdemelten nyert”.

JURAJ ŠIMURKA (Žilina): „Egy ilyen sikeres találkozó után könnyű dolga van az edzőnek. Minden tekintetben fölülmúltuk a nehézkes ligetieket, akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Az első 20 percben a Petržalka irányított, szerencsénk volt, mert megúsztuk gól nélkül. Szerencsés találattal szereztünk vezetést, amely után a gyors kontrákra építettünk, s ezt a taktikánkat végül is siker koronázta. Kár a kihagyott ziccerekért”.

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Hasonló mérkőzés volt, mint a Dubnica otthonában. Örülök, hogy sikerült visszavágni ellenfelünknek. A mély, csúszós talaj sok gondot okozott a játékosoknak. Védenceim sokat futottak, lelkesen játszottak, s ennek meg is lett a eredménye. A mérkőzés legjobbja Kunzo volt, aki a szó legszorosabb értelmében felszántotta a pályát”.

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Nagyon nehezen lendültünk bele, sok gondot okozott a vizes pálya a futballistáknak. Két könnyen elkerülhető gólt kaptunk. Nincsenek olyan gólerős játékosaink, akik 0:2 után fordítani tudnának. Tapasztalatlan csapatom ezen a délutánon csalódást okozott”.

PECZE KÁROLY (Inter): „Nagyon akartunk nyerni, s ez görcsösen hatott a játékosokra. A Ličartovce elleni kupameccshez hasonlóan most is sok hibával, elképzelés nélkül futballoztunk. Az is igaz viszont, hogy a sorsdöntő pillanatokban hadilábon álltunk a szerencsével. Sajnos, jelenleg csak ennyire képes az Inter, melynek játékoskerete igencsak szűkös”.

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Kritikán aluli meccset láthatott a közönség, mi a találkozó előtt is hangoztattuk, három pontért jöttünk a fővárosba. Ezt a vártnál könnyebben teljesítettük, mert az ellenfél nagyon rossz napot fogott ki. A 90. perc folyamán alig-alig dolgoztak ki helyzetet a futballisták. Nagyon fontos győzelmet arattunk Pozsonyban, s úgy tűnik, nyugodtan készülhetünk a következő összecsapásokra”.

MIROSLAV SVOBODA (Trnava): „Elégedett vagyok a győzelemmel és a mutatott játékkal. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ám a vendégek kapujában Bernady csodákat művelt. A Púchov kapusa legalább hatszor hárított szenzációs reflexmozdulattal”.

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Úgy gondolom, érdekes és izgalmas mérkőzést láthatott a közönség. Kár, hogy Šuniar játékvezető gyenge napot fogott ki. Sok labdát adtunk el a középpályán, s ezzel megkönnyítettük a szorgalmas nagyszombatiak dolgát. Számtalan helyzetet dolgozott ki a Spartak, szerencsénkre elpuskázta a ziccereket. Hiába szereztünk vezetést, mégis pont nélkül távozunk”. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?