EDZŐMÉRLEG

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Örülök, hogy sikerült megnyernünk a nehéz mérkőzést. Védenceim példásan küzdöttek, de a játékunkba ezúttal is sok hiba csúszott.”
KAROL KISEL (Trenčín): „Kiegyensúlyozott találkozót vívtunk az esélyessel, ám a kapura nem voltunk veszélyesek.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Örülök, hogy sikerült megnyernünk a nehéz mérkőzést. Védenceim példásan küzdöttek, de a játékunkba ezúttal is sok hiba csúszott.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Kiegyensúlyozott találkozót vívtunk az esélyessel, ám a kapura nem voltunk veszélyesek. A három pont sorsáról védelmünk egyetlen megingása döntött.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Most három idegenbeli mérkőzés vár ránk, ezért fontos volt, hogy legyőzzük a Púchovot. Ez különösebb nehézségek nélkül sikerült is, elsősorban középpályásaink jeleskedtek. Védenceim jól játszottak, és megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.”

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Vereséggel fizettünk néhány játékosom fegyelmezetlensége miatt. Elismerem, a hazaiak megérdemelték a győzelmet.”

MIROSLAV SVOBODA (Trnava): „Jól szórakozott a nagy számú közönség, ez mindkét csapat érdeme. Mindkét oldalon rengeteg helyzet adódott, szerencsénkre Ujlaky parádés bombájával mi szereztünk vezetést. A szünet után is jól játszottunk, s örülök, hogy lelkes szurkolóinknak is tetszett a csapat teljesítménye.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Színvonalas meccset látott a 10 000 néző, azt hiszem a hazaiak jobban akarták a győzelmet. A nagyszombatiak rászolgáltak a három pontra.”

LIBOR FAŠIANG (SLOVAN): „Játékosaink hozzáállásával elégedett vagyok, végig elszántan küzdöttek. A hajrában a bajnok csapat elkeseredetten támadott, ám gyors kontra végén mi növelhettük volna az előnyt. Oleg Taran edző csapatvezetőként ült a kispadon, azt hiszem, jól kijövünk majd egymással.”

JURAJ ŠIMURKA (Žilina): „A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. A zsolnai játékosokat csak most kezdem megismerni, ám azt leszögezhetem, hogy erős keret áll rendelkezésemre.”

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Érdekes mérkőzést láttak a szurkolók, 2:2-ig kiegyensúlyozott küzdelmet láthattak, utána viszont egyértelműen mi voltunk a jobbak.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Nem értem, hogy védenceim ezúttal miért nem játszottak agresszívan. Több kulcsemberünk, például a válogatott Kurty és Urban ezúttal gyenge teljesítményt nyújtott.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?