EDZŐMÉRLEG

ANTON JÁNOŠ (Trenčín): „Hatalmas gondot okozott játékosaimnak az ellenfél szervezett védekezése, nehezen lehetett átjátszani. Hiányzott a folyamatos támadóvezetés is, legtöbbször csak előre rugdaltuk a labdákat. Igyekeztek védenceim, de nem nyújtottak szemet gyönyörködtető labdarúgást.

ANTON JÁNOŠ (Trenčín): „Hatalmas gondot okozott játékosaimnak az ellenfél szervezett védekezése, nehezen lehetett átjátszani. Hiányzott a folyamatos támadóvezetés is, legtöbbször csak előre rugdaltuk a labdákat. Igyekeztek védenceim, de nem nyújtottak szemet gyönyörködtető labdarúgást. Sokáig nem akadt sorainkban olyan ember, aki ötletet vitt volna a játékba, csak a cserék hoztak némi változást.”

JOZEF BARMOŠ (Inter): „Az első félidőben sok volt a taktikázás. Az első gól előtt nem vette észre a bíró sérült játékosunkat az ötösben. Utána megpróbáltunk többet támadni, de Brezík kiállítása visszafogott bennünket. Furcsán bíráskodott a játékvezető, vegyes érzelmekkel hagytam el a kispadot.”

PAVEL VRBA (Púchov): „Borzasztóan csalódott vagyok az idény leggyengébb teljesítménye után. Az nyert, aki határozottabb volt a pályán.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia): „Megörvendeztetett, hogy az otthon elhullajtott pontokat rögtön visszaszereztük. Nem játszottunk szép focit, de helyzeteink alapján győzelmet érdemeltünk. Korábban is eldőlhetett volna a meccs sorsa, a végén izgulnunk kellett, mert a felső lécünkön csattant a labda.”

IVAN HUCKO (Ružomberok): „Színvonalasabb első félidő után a folytatásban főleg a középpályán kerekedett felül a bajnok. Kénytelen voltam cserélni, Kurty beállítása jó húzásnak bizonyult. Szívvel kiharcolt győzelmet arattunk.”

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Jó úton haladtunk a siker felé. Gólt adtunk, több helyzetünk kimaradt. A hazaiak egyenlítő találata után is magunk javára fordíthattuk volna a találkozót, Šesták azonban ordító helyzetben hibázott. Fura gólt kaptunk, és nem tudtunk már kiegyenlíteni. Balszerencsés mérkőzést játszottunk, a döntetlen igazságosabb lett volna.”

PETER ZELENSKÝ (Rimavská Sobota): „A játék rovására ment a küzdelem. A végén ugyan kinyíltak a védelmek, de gól így sem született. Nem hagytuk ugyan helyzetbe kerülni a vendégeket, de adott gól nélkül nem nyerhetünk.

JOZEF VUKUŠIČ (Trnava): „Ideges találkozót láttunk. Az elején voltak helyzeteink, kimaradtak, és ez rányomta bélyegét a mérkőzésre. A hajrában volt néhány lehetősége a hazaiknak, de kapusunk megállta a helyét.” (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?