EDZŐMÉRLEG

JOZEF ADAMEC (Slovan): „Nagyon idegesen futballoztak a fiúk, ezért sokat hibáztak, s veszélytelenek voltak a kapura. Sajnos, játékosaim nem tartották be a taktikai utasításokat, csak nagyon nehezen tudták megközelíteni a besztercebányaiak kapuját.

JOZEF ADAMEC (Slovan): „Nagyon idegesen futballoztak a fiúk, ezért sokat hibáztak, s veszélytelenek voltak a kapura. Sajnos, játékosaim nem tartották be a taktikai utasításokat, csak nagyon nehezen tudták megközelíteni a besztercebányaiak kapuját. A vendégek hibátlanul védekeztek, s itt-ott veszélyes ellentámadásokat vezettek. Bízom benne, hogy a továbbiakban javul a csapat teljesítménye, s a tabellán elkezdjük a felzárkózást”.

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Csalódottan távoztak a nézők a téglamezei stadionból, s természetesen én is nagyon elégedetlen vagyok. Bosszantó, hogy a 90 perc folyamán egyik csapat sem tudott helyzetbe kerülni és ez önmagáért beszél. Kunzo második sárga lapja, majd az ezt követő kiállítás annyira feldühített, hogy el kellett hagynom a kispadot. Az viszont dicséretre méltó, hogy védenceim nem kaptak gólt emberhátrányban, s ponttal távozhattunk a fővárosból. Ha egy kis szerencsénk van, akkor a hajrában megszerezhettük volna a győztes gólt”.

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Nagyon gyengén és fegyelmezetlenül futballoztunk, az ellenfél szinte azt csinálhatott a pályán, amit csak akart. A második és a harmadik gól előtt nagyot hibázott a védelem. A barcelonai, valamint a mai fiaskó is azt bizonyítja, mély hullámvölgyben van az együttes. Azon kell fáradoznunk, hogy minél előbb talpra álljunk és ne szakadjunk el az előttünk tanyázó együttesektől. Véleményem szerint a kétpontos hátrány még nem riasztó”.

PECZE KÁROLY (Inter): „Fontos mérkőzésen szereztünk nagyon értékes három pontot. Átlagon felüli teljesítményt nyújtottunk, az is igaz viszont, hogy az ellenfél ezen a napon alig tanúsított ellenállást. Éppen ezért nem szabad túlértékelni ezt a sikert”.

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, szinte semmi sem sikerült a fiúknak. Csatáraink nem sok vizet zavartak, többnyire eladták a labdát. Fordulás után feljavultunk és megérdemelten harcoltuk ki a győzelmet. Most is bebizonyosodott, hogy a meccs a 90. percben ér véget, éppen ezért érdemes az utolsó másodpercekig hajtani”.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Az első negyed órában nem volt baj, ám aztán hibát hibára halmoztunk. Két potyagólt kaptunk, s üres kézzel távoztunk a Dubnica otthonából. Lipčák kapus már hosszabb ideje gyenge teljesítményt nyújt, éppen ezért a következő mérkőzésen már nem ő lesz a kapusunk. Ha 1:1-es állásnál Suchánek és Krejčí kihasználja a ziccert, akkor megnyerjük a meccset. Csalódott vagyok, sokkal többet vártam a fiúktól. Nem nyújtottunk gyengébb teljesítményt, mint a házigazdák, de viszont ők jobban akarták a győzelmet”.

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Lendületesen, gólveszélyesen futballoztunk az első 45 percben, ha jobban odafigyelnek a játékosok, akár fél tucat gólt is lőhettünk volna. Fordulás után átengedtük a kezdeményezést a trencsénieknek, és ez nagy hiba volt. Szerencsére, az ellenfél nem élt a kínálkozó lehetőséggel. Összességében elégedettek lehetünk, hiszen minden különösebb gond nélkül szereztük meg a három pontot”.

KAROL KISEL (Trenčín): „A hátvédek nagyon rossz napot fogtak ki, ez okozta a vereségünket. Azok a csatárok, akik fordulás után pályára léptek, egy gólt sem tudtak lőni. Pedig voltak lehetőségeink...” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?