Dorákék és a nyárasdiak dupla diadala

Kettős dupla volt a dunaszerdahelyi teremtornán, mindkettő a nyárasdiakhoz fűződik.Dunaszerdahely/Nyárasd.

Kettős dupla volt a dunaszerdahelyi teremtornán, mindkettő a nyárasdiakhoz fűződik.

Dunaszerdahely/Nyárasd. Megismétlődött a tavalyi forgatókönyv, a címvédő nyárasdiak ezúttal is veretlenül vették az akadályokat az U15-ös korosztály mezőnyében a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért, a terembajnoki címért kiírt hagyományos téli seregszemle immár huszonnyolcadik felvonásán.

A dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban az idősebb diákok megmérettetésén is öt csapat, a nyárasdi, a nagyabonyi, a bakai, a balonyi és a diósförgepatonyi csatázott körmérkőzéses rendszerben az elsőségért. Dorák Zsolt edző tanítványai mondhatni játszi könnyedséggel vették az akadályokat, fektették két vállra ellenfeleiket. Négy mérkőzésen öszszesen harmincszor rezegtették meg ellenfeleik hálóját, kapusuk pedig csupán háromszor kapott gólt.

„Nyolc éve foglalkozom a fiúkkal. Előnyömre szolgál, hogy nemcsak az edzéseken, hanem a tornaórákon is velük vagyok. Gyakorolhatunk az iskola tornatermében, a nyárasdi sportcsarnokban, a helybeli műfüves focipályán. A fejlődésüket igazolja, hogy két évvel ezelőtt még a fiatalabb diákokkal szereztem elsőséget, tavaly már az idősebbekkel lettünk befutók. Ma pedig dupláztunk. Két játékosunk pedig már az ifiknél is szóhoz jutott. Tehetségüket igazolja, hogy barátságos meccseken a III. ligás nagymegyerieket is legyőztük. A bajnokságban fél távnál veretlenül mi állunk az élen. Reméljük, az utánpótlás-nevelés sikerei a felnőtteknél is éreztetik a hatásukat” – nyilatkozta a győztesek sikerkovácsa, akit meglepetésként ért csemetéje, Fábián újabb egyéni sikere.

„Meglepett, hogy ő kapta a legjobb mezőnyjátékosnak odaítélt díjat. Több jó focistát, remek produkciót is láttam a mai erőpróbán” – fogalmazott mértéktartóan az édesapa. Dorák Fábián csapatához hasonlóan duplázott, idén is őt választották a megmérettetés legjobb mezőnyjátékosának. „Apu számomra magasra tette a mércét. Ami azt illeti, szigorú tréner. Szerintem éppen tavaly nehezebb feladat volt a különdíj begyűjtése” – ecsetelte érzéseit Fábián, aki a csapatkapitányi karszalagot viselte.

Az ifikkel ellentétben ezúttal nem a szétlövés döntött a gólkirályról. A gólzáporos győzelmekben meghatározó szerepet vállalt Szedlák Dániel, a nyárasdiak mesterlövésze, aki számolatlanul ontotta a gólokat. A tornát záró nagyabonyiak elleni meccsen a győztesek összes (6:1) találatát ő szerezte, de amikor a rend kedvéért rákérdeztünk, ő csak ötre emlékezett... Az ifik seregszemléjéhez hasonlóan a végső sorrendről a diákoknál is a három hat pontot gyűjtött együttes egymás elleni eredménye döntött.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?