Döntőben a pozsonyiak

Kassa. A jégkorong Extraliga playoff elődöntőjének hatodik mérkőzésén idegenben nyert a Slovan, így 4:2-es összesítéssel bejutott a fináléba. Az égszínkékek ellenfele a döntőben a címvédő zólyomiak lesznek.
KOŠICE–SLOVAN 1:5 (0:1, 0:1, 1:3). Gólütők: M. Ihnačák (43.), ill. Babka (14.), Halaj (38.), Kapuš (41.

Kassa. A jégkorong Extraliga playoff elődöntőjének hatodik mérkőzésén idegenben nyert a Slovan, így 4:2-es összesítéssel bejutott a fináléba. Az égszínkékek ellenfele a döntőben a címvédő zólyomiak lesznek.

KOŠICE–SLOVAN 1:5 (0:1, 0:1, 1:3). Gólütők: M. Ihnačák (43.), ill. Babka (14.), Halaj (38.), Kapuš (41. ), Kollár (54., Pavličko (57.). Játékvezető: Marušin, 2000 néző. KOŠICE: Klempa–Kledrowetz, Vantroba, Nádašdi, Vorobel, Topoli, Urban–Petričko, Kroták, Špilár–M. Ihnačák, Sabol, Drotár–Gajdoš, Kmiť, K. Kováč–Kožár, Holeško, Kristián. SLOVAN: Rybár–Tabaček, Babka, Kusovský, Hecl, Casey, Bondarevs–Podkonický, Kapuš, Pavličko–Kuľha, Hurtaj, Norris–Halaj, Kropáč, Kollár–Hudec, J. Mrena, Pištek. Nagy taktikai csatát hozott a mérkőzés, a 14. percben Babka távoli lövésével szerzett vezetést a Slovan. Ezután több helyzet akadt a kassaiak előtt, azonban Rybár kapus több ízben is kitett magáért. A második játékrész hajrájában Kropáč átadását követően Halaj növelte a pozsonyiak előnyét. Vendéggóllal kezdődött a záróharmad, Kapuš talált Klempa hálójába. Röviddel később a 40 éves Ihnačák révén szépítettek a hazaiak. Ezután viszont két gólt ütött a fővárosi együttes, s ezzel eldőlt a továbbjutás sorsa. (t-sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?