Diószegi megújhodás

Diószeg/Komárom. Tavaszi megújhodásának köszönhetően a diószegiek elrugaszkodtak a kiesőjelöltek zónájából. Ám ahhoz, hogy megőrizzék tagságukat a nyugat-szlovákiai IV.

Diószeg/Komárom. Tavaszi megújhodásának köszönhetően a diószegiek elrugaszkodtak a kiesőjelöltek zónájából. Ám ahhoz, hogy megőrizzék tagságukat a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában, további pontokra lesz szüksége a nagyszombati Spartak egykori meghatározó egyénisége, Michal Gašparík vezette házigazdáknak, akik ma délután a komáromiakat fogadják. „A téli holtidényben új szerzeményekkel erősödtünk, akik az elvárásoknak megfelelően teljesítenek. Ugyancsak javunkra vált az edzőcsere. Három meccsünket megnyertük, két alkalommal, egyszer hazai pályán, egyszer pedig idegenben hétszer találtunk az ellenfél kapujába. A mieink hat találkozón tizennyolc gólt szereztek! Javítottunk pozíciónkon, ám ahhoz, hogy révbe érjünk folytatni kell a sorozatot. Természetesen a mai mérkőzésen, melyen nem játszhat a sárga lapok miatt kényszerpihenőre szorult Štrbo, is nyerni szeretnénk” – fogalmazott Dušan Heriban, a diószegi Slavoj menedzsre.

A Duna-partiak legutóbb hazai pályán remiztek a listavezetővel. A pontosztozkodással végződött összecsapáson megsérült a komáromiak két meghatározó egyénisége, Kršteňanský és Zlatohlávek. Vajon kikkel helyettesíti a vendégek trénere két futballistáját? „Zlatohlávek helyett Habajt küldöm pályára, Kršteňanskýt pedig egy ifistával pótolom. Szerencsére ifjúsági csapatunk vasárnap játssza bajnokiját, ezért a cserepadon is lesznek bevetésre várók. Számunkra jó hír, hogy már Rejžek is felgyógyult. A döntetlennel elégedett lennék” – adta közre a vendégek szándékát edzőjük, Peter Buranský. (ái)

MECSSKALAUZ

Táblázatsorok

10. Komárno 21 8 3 10 29:28 27

13. Sládkovičovo 21 7 1 13 30:40 22

Őszi eredmény

Komárno–Sládkovičovo 0:1 (0:1), g.: Nagy G.(18.).

Tippünk

A párharc a diószegiek 3:1-es győzelmével fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?