David Coulthard javítani szeretne

Barcelona. David Coulthard az idei szerény eredmények ellenére nem csügged, bizakodva várja a vasárnapi Forma–1-es Spanyol Nagydíjat. „Nagyon érdekes a barcelonai pálya, amely különleges és eltérő kihívásokat tartogat a pilótáknak.

Barcelona. David Coulthard az idei szerény eredmények ellenére nem csügged, bizakodva várja a vasárnapi Forma–1-es Spanyol Nagydíjat. „Nagyon érdekes a barcelonai pálya, amely különleges és eltérő kihívásokat tartogat a pilótáknak. A hosszú boxutcát követő lassú kanyar például nagyszerű lehetőséget kínál az előzésre” – mondta a McLaren-Mercedes skót pilótája. – „Nem tagadom, csalódást jelentett az imolai hatodik helyem, ezért most mindenképpen javítani akarok. A múlt heti mugellói tesztelésen nagyon sokat dolgoztunk, így optimistán várjuk a barcelonai versenyt.“ A szigetországi klasszis a szezon előtt még a világbajnoki cím egyik esélyese volt, de az eddigi 4 futamon csak 5 pontot szerzett, s 29-cel marad el az éllovas német Michael Schumachertől (Ferrari). (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?