Dárdai: „Ha nem maradok, sírni fogok”

ÖSSZEÁLLÍTÁSBudapest. Ha gyorsan döntene, az is két–három hetet venne igénybe, mondta Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a jövőjével kapcsolatban.„Ez egy összetettebb kérdés, jobban át kell látnom. Nem szeretnék róla beszélni. Nekem is van szívem.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Budapest. Ha gyorsan döntene, az is két–három hetet venne igénybe, mondta Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a jövőjével kapcsolatban.

„Ez egy összetettebb kérdés, jobban át kell látnom. Nem szeretnék róla beszélni. Nekem is van szívem. Tudom, mit jelentek a magyaroknak, a szurkolóknak, az MLSZ-nek, de egy fenékkel nem lehet megülni hetvenmillió lovat... A családom, a gyerekeim és a Hertha BSC szempontjai alapján döntök majd. Ha nem maradok, sírni fogok, de már elmondtam, úgy szeretnék dönteni, hogy semmi se sérüljön” – jelentette ki Dárdai, aki a berlini klub utánpótláscsapatainál dolgozik.

A 38 éves szakember egyesülete honlapjának azt nyilatkozta, először a Hertha képviselőjével fog beszélni. „Nem változott semmi, négy mérkőzésre vállaltam el a szövetségi kapitányi tisztséget, utána visszatérek Berlinbe, és először Michael Preetzcel, a Hertha menedzserével együtt elemezzük majd a mögöttem lévő időszakot.”

A megbízott kapitány hangsúlyozta, hogy szerződése van a Herthánál, folytatni akarja edzői tanulmányait, mindemellett Berlin az otthona, ott él a családja, a gyermekei is ott járnak iskolába. „Természetesen megértem, hogy a magyar válogatott szurkolói örülnek az eredményeknek, és büszke vagyok arra, hogy a munkámnak beérett a gyümölcse. Szerencsés vagyok azért is, mert a játékosokkal jól megértettük egymást, és ők az utolsó izzadságcseppjükig küzdöttek a közös céljainkért” – tette hozzá Dárdai.

Dárdait Garami József, az MTK 75 éves vezetőedzője is maradásra buzdította. „Szeretném, ha vállalná szövetségi kapitányként a folytatást, mert kevés olyan magyar edző van most, akit elfogadnak a játékosok, a közönség és a szakma. Ráadásul jó szerepléssel ezúttal ki lehetne jutni az Eb-re” – mondta Garami egy tévéműsorban, megjegyezve, hogy Dárdai nincs könnyű helyzetben, mert a kapitánykodás csodálatos feladat ugyan, ám fiatal edzőként más szempontokat is figyelembe kell vennie, mert neki fiatal kora miatt később is lehet alkalma a válogatottat vezetni. (MTI, nso, index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?