DAC: vége Joao Janeiro veretlenségének

dac

Negyedik felkészülési mérkőzésén elszenvedte első vereségét a DAC labdarúgócsapata.

A sárga-kékek 1:0-ra kikaptak szombaton az orosz másodosztályú Kubany Krasznodartól a törökországi felkészülés során. Joao Janeiro vezetőedző két kivétellel azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat a kezdőcsapatban, akik a topolyaiak ellen nem játszottak, vagy csak csereként léptek pályára: a pályára ezúttal a Veszelinov–Vera, Malý, Muhamedbegovic, Ciganiks–Njie, Bögi–Sharani, Andrezinho, Verlinden–Hahn csapat futott ki, csereként Pinto, Nebyla, Brunetti és Veselovský állt be.

A gól nélküli első félidőben nagyjából kiegyenlített játék folyt a pályán, de elsősorban a DAC fiatal magyar kapusának, Veszelinov Dánielnek volt védeni valója. A második játékrészben a dunaszerdahelyiek több nagy helyzetet is kidolgoztak, Hahn, Pinto, Verlinden és Bögi előtt is komoly gólszerzési lehetőség adódott, de csak az oroszok tudtak hálóba találni (egyetlen kaput eltaláló lövésükből).

A DAC először veszített mérkőzést a felkészülés során (korábban legyőzték a pozsonyligetfaluiakat és a Ferencvárost, valamint döntetleneztek a Topolyával), ráadásul most futballozott a leggyengébben a csapat. Egyben Joao Janeiro vezetőedzőnek is ez volt az első veresége a sárga-kékek kispadján.

A csapatra még egy mérkőzés vár Belekben, ma az ellenfél a szerb bajnokság harmadik helyén álló Csukaricski lesz. A találkozót a dunaszerdahelyi klub YouTube-csatornája és hivatalos Facebook-oldala élőben közvetíti 15.00-tól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?