DAC-főpróba a baziniakkal

Dunaszerdahely |

<p>Ma (szombaton) játssza a ligarajt előtti utolsó előkészületi mérkőzését a DAC futballcsapata, amely 14 órai kezdettel Pozsonyeperjesen a II. ligás bazini együttest látja vendégül.</p>

Az összecsapás a sárga-kékek részére a jövő szombati, aranyosmarótiak elleni hazai bajnoki főpróbája.
Az eredeti tervek szerint az NB II-ben játszó Tatabánya lett volna az ellenfél, ám a magyar csapat sorozatos betegségekre és sérülésekre hivatkozva lemondta a találkozót. A csallóköziek ezután megszólították a győrieket, de a Rába-partiak ma Ligakupa-meccsenszerepelnek.
„Erősebb ellenfelet szerettem volna, ám végül örülök, hogy a baziniak elvállalták a meccset. A legerősebb csapatot küldöm pályára, de a szünet után mindenki lehetőséget kap. Mivel Matúš a bajnoki nyitányon négy sárga lap miatt nem játszhat, csak csereként jut szóhoz” – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC vezetőedzője.
A sárga-kékek várható kezdőcsapata: Novota–I. Obert, Struhár, Hrabač, Konečný–Helísek, Hílek, Hassan, Boya–Filo, Tomčák.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?