DAC – feljelentette a polgármestert a klub

Dunaszerdahely |

<p>Továbbra is bizonytalan, hogy mikor lesz a DAC II. ligás futballcsapatának idei első edzése, mert a városi stadionban továbbra sincs víz-, gáz- és villanyszolgáltatás.</p>

„Nem tudjuk, hogy az együttes mikor kezdi el a felkészülést, mert fűtetlen öltözőkben megbetegednének a játékosok. Minél előbb meg akarjuk oldani a problémát, ezért bizonyos feltételek mellett hajlandók vagyunk mi magunk visszakapcsoltatni a stadionba a vizet és az energiaszolgáltatásokat, de gondot okoz, hogy nem lehet egyértelműen azonosítani az egyes csatlakozókat – tájékoztatta lapunkat Érsek József, a DAC alelnöke. – Amikor jöttek kikapcsolni a villanyt, három órát kerestek a szerelők, ám csak kettőt találtak. A vízvezetéknek több elágazása is van: honnan tudjuk, hogy az óra valóban csak a stadion fogyasztását méri-e? Az őszi vásár idején ugyanis megtörtént, hogy négy napra be kellett kapcsolni a stadionban a vizet, mert a vásárban nem működött a vízellátás… Így már nem csodálom, hogy a város fél év alatt 60 ezer eurót fizetett ki a létesítmény rezsiköltségeire. Ez az összeg szerintem egész évre is bőven elég lenne.”

A DAC alelnöke hozzátette, hogy feljelentették Hájos Zoltán polgármestert, mert nem teljesítette a Nagyszombati Kerületi Bíróság döntést, azaz nem kapcsoltatta vissza a stadionban a vizet, a gázt és a villanyt.

A város vezetőit szerdán nem sikerült elérnünk.  (sz. z.)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?