Czink kikapott a döntőben

Canberra/Melbourne. Czink Melinda a canberrai 110 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjében nem bírt a 17 éves, szerb-montenegrói Ana Ivanoviccsal (7:5, 6:1). Érdekesség, hogy a selejtezőben is éppen Ivanovics győzte le Czinket (6:1, 6:3), a magyar versenyző csak Srebotnik visszalépése miatt került főtáblára.

Canberra/Melbourne. Czink Melinda a canberrai 110 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjében nem bírt a 17 éves, szerb-montenegrói Ana Ivanoviccsal (7:5, 6:1). Érdekesség, hogy a selejtezőben is éppen Ivanovics győzte le Czinket (6:1, 6:3), a magyar versenyző csak Srebotnik visszalépése miatt került főtáblára. A 17 éves Ivanovics élete első WTA-tornáján diadalmaskodott. „Nagyon boldog vagyok azzal, ahogy a héten teljesítettem, azt viszont sajnálom, hogy a döntőben nem tudtam legjobb formámat hozni. Olyan meccs volt ez, amelyet megnyerhettem volna, de nem tudtam élni a lehetőségeimmel. Mindketten nagyon idegesen kezdtünk, Anna fantasztikus meccset játszott, nagyon jó teniszező” – mondta kissé csalódottan Czink.

TOVÁBBI DÖNTŐK – férfiak, Melbourne: Federer (svájci)– Roddick (amerikai) 6:4, 7.5; Auckland: Gonzalez (chilei)–Rochus (belga (6:4, 6:2), Sydney: Hewitt (ausztrál)–Minář (cseh) 7:5, 6:0. Nők, Sydney: Molik (ausztrál)–Stosur (ausztrál) 6:7, 6:4, 7:5.

Harmadik magyarként, Kapros Anikó és Mandula Petra mellett főtáblára jutott Gubacsi Zsófia is a ma hajnalban megkezdődött ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A magyar teniszező a selejtező 3. fordulójában az amerikai Hopkinst győzte le 6:1, 6:7, 6:1-re. A szlovák Viktor Bruthans viszont kikapott az olasz Braccialitól. Gubacsi az első fordulóban az amerikai Lee-Waters ellen lép pályára. (o-o, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?