Sport

Csapat-újjászületés
 és focitorna Nagysallón

Nagysalló | Az idősebb szurkolók sem emlékeznek arra, mikor volt legutóbb focitorna a közel háromezer lakosú Nagysallón. Szombaton (kezdés 11.00) a vendéglátókon kívül a Plavé Vozokany és a Nový Tekov csapata lép pályára.
Ábel Gábor

2019. július 12. 19:00

Az ifik két év szünet után újra beneveztek a területi bajnokságba (Illusztrációs felvétel)

„Most alakítottuk újjá az ificsapatunkat, amelyet kétéves szünet után újra beneveztük a területi bajnokságba. Ők lépnek elsőként pályára a Veľký Ďur fiataljai ellen. Itt jegyzem meg, hogy mind a diákoknál, mind pedig az ifi és a felnőttalakulatban kizárólag helybeli labdarúgók szerepelnek. A focitornán mindenki mindenkivel találkozik az összecsapások időtartama 2x40 perc. Változatosságképpen beiktattunk egy tizenegyesrúgó versenyt is, amelyben a hölgyek is bemutathatják gólérzékenységüket” – tájékoztatott Potocký Gábor nemrég megválasztott nagysallói klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

Ismét áll a bál a koalícióban: Danko indoklás nélkül törölte Cséfalvay külföldi útját

D4/R7: Tiltott anyagot találtak a talajmintákban

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

Legfrissebb galériák
Olvasta már?