Csalódott házigazdák

Pozsony. Tizenkettő helyett mindössze öt csapat részvételével zajlik ma a fővárosban a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának fiú kosárlabdatornája.

Pozsony. Tizenkettő helyett mindössze öt csapat részvételével zajlik ma a fővárosban a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának fiú kosárlabdatornája. Kár, hogy sorra mondták le az iskolák a részvételt, csalódást okozva ezzel a vendéglátó pozsonyiaknak, akiknek szomorúságát biztosan kárpótolná, ha csapatuk ma kiválóan helytállna. „A legerősebb iskolák, vagyis az elmúlt év dobogósai mind indulnak. Három évig másodikok voltunk, egyszer már előbbre léphetnénk, de ebbe az ellenfeleknek is lesz beleszólása” – jegyezte meg a nyitány előtt Urban Péter pozsonyi testnevelőtanár, aki magára vállalta a torna szervezési terheit, de közben tanítványai helytállását is fontosnak tartja.

„Elmaradnak a csoportmér-kőzések, hiszen a kevesebb résztvevő miatt mindenki mindenkivel találkozhat, és így igazságos eredmény születhet. Tavaly a komáromiak végeztek előttünk, két éve a dunaszerdahelyiek. Idén megint velük vívunk nagy csatát az elsőségért” – latolgatta az esélyeket a házigazda. Indulók: Dunaszerdahely, Nagymegyer, Komárom (Selye János gimi), Galánta és Pozsony. Kezdés: 9.00, Helyszín a malomvölgyi Štúr kollégium tornaterme. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?