Csak a nyolcadik helyen

Hradec Králové. Tegnap késő este befejeződött a csehországi junior jégkorong-világbajnokság. Várakozáson aluli teljesíményt nyújtottak a szlovákok (pedig veretlenül zárták a csoportküzdelmeket!); a helyosztón sima, 6:2-es vereséget szenvedtek a címvédő csehektől (szintén nagy csalódást okoztak), s csak a 8.

Hradec Králové. Tegnap késő este befejeződött a csehországi junior jégkorong-világbajnokság. Várakozáson aluli teljesíményt nyújtottak a szlovákok (pedig veretlenül zárták a csoportküzdelmeket!); a helyosztón sima, 6:2-es vereséget szenvedtek a címvédő csehektől (szintén nagy csalódást okoztak), s csak a 8. helyen végeztek.

A 7. HELYÉRT: CSEHORSZÁG– SZLOVÁKIA 6:2 (1:0, 3:1, 2:1), gólütők: Poživil (10.), Plekanec (21.), Hemský (30.), Podlešák (32.), Krajíček (42.), Hořava (51.), illetve Kopecký (36.), Kristín (60.). A találkozót 1000 néző előtt a német Schimm vezette. Kiállítások 5:8; gól emberelőnyből 3:0. Az első harmad közepén megszerezték a vezetést a minden tekintetben jobb csehek, akik a hatodik gól után már csak az eredményt tartották. Július Šupler edző legénysége a zárómérkőzésen nyújtotta a leggyengébb teljesítményt.

A 3. HELYÉRT: Finnország–Svájc 5:1 (3:0, 2:1, 0:0).

Az Oroszország–Kanada döntő lapzárta után ért véget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?