Csak 10,7 milliót költöttek a hokituristák

Pozsony |

<p>Előzetes számítások szerint 10,7 millió euró körüli összeget költöttek el Pozsonyban a jégkorong-világbajnokságra érkező szurkolók, a belépőjegyek árán felül.</p>

Ebből 10,5 milliót a külföldiek hagytak itt - derül ki a Közgazdasági Egyetem tanulmányából.

A tanulmány előkészítésébe 27 egyetemista kapcsolódott be, akik 2500 szurkolócsoporttal vettek fel kérdőívet,a mi 9000 fős mintát jelent – mondta Michal Štofko, a tanulmány egyik szerzője.

Egy átlagos hazai szurkoló 128,4,  egy átlagos külföldi 369,6 eurót költött el a sportrendezvény során. Ennek legnagyobb részét a szállásdíj alkotta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?