Cristiano Ronaldo öngóljával kapott ki a Real

<p>Nagy meglepetésre Cristiano Ronaldo öngóljával 1:0-ra kikapott a Real Madrid a Granada otthonában a spanyol futballbajnokság 22. fordulójában. José Mourinho vezetőedző magára vállalta a felelősséget a vereségért, de a versenynaptárat és játékosai teljesítményét is bírálta.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Cristiano Ronaldo a 22. percben egy szöglet után a saját kapujába csúsztatott, s öngólját követően nem tudott egyenlíteni a találkozó hátralévő részében a Real Madrid. Ez volt a portugál klasszis első öngólja eddigi pályafutása során.

Az újabb váratlan vereség után egyre csak távolodik a második hely is a „királyiak” számára.

„Ha nyerünk és mindenki jól játszik, az a játékosok érdeme, míg ha vesztünk, az az edző felelőssége. Most nem játszottunk jól, nem hoztuk a tőlünk elvárható szintet, ezért én vagyok a hibás – mondta önkritikusan José Mourinho. – Nem sikerült egyenlítenünk, és ez boszszantó. Az is zavart, hogy az első félidőben borzalmas teljesítményt nyújtottunk, és hiába javultunk valamelyest a folytatásra, sok mindennel ekkor sem lehettem elégedett.”

A portugál szakember programját és játékosait is bírálta. „Régóta köztudott, hogy a csapatoknak nincs ráhatásuk a meccsbeosztásukra. Egy kimerítő meccsünk volt szerdán, és míg egyik csapatnak szombaton kell játszania, a másik csak vasárnap lép pályára. Mindig is ez volt a helyzet... Néhány játékosom fáradt volt, mert nagy munkát végzett a Barcelona ellen. Azt viszont nem értem, azok miért voltak fáradtak, akik szerdán a kispadon vagy a lelátón foglaltak helyet” – zárta Mourinho. (A tények kedvéért, Sergio Ramos, Fabio Coentrao, Angel Di María és Marcelo nem kapott egyáltalán lehetőséget a kupameccsen a Granada ellen pályára lépők közül.)

A Granada edzője szerint egyedül ő hitt benne a meccs előtt, hogy legyőzhetik a Realt: „Én voltam az egyetlen a hét során, aki elhitte, hogy győzhetünk, így én valamivel kevésbé voltam meglepve a lefújás után. A csapat történelmet írt, a sikerért igazságtalan lenne bárkit is kiemelni” – nyilatkozta Juan Antonio Anquela. (nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?