CR7 megelőzte Puskást

<p>Cristiano Ronaldo mesterhármassal járult hozzá a Real Madrid Sevilla elleni 7:3-as győzelméhez. A portugál klasszis már 157. bajnoki góljánál tart, s ezzel egy találattal megelőzi Puskás Ferencet a klub góllövőinek örökranglistáján.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Magyar vonatkozása is volt a madridi futballestének, hiszen CR7 beérte, majd eggyel meg is előzte a Real góllövőlistáján 180 meccsen 156-tal záró magyar klasszist. A bajnoki találatokra leszűkített rangsorban már csak négy Real-játékos előzi meg a portugált: Hugo Sánchez (207 meccsen 164 gól), Carlos Santillana (461/ 186), Alfredo Di Stéfano (282/216) és a listavezető Raúl González (550/ 228). A spanyol bajnokság összesített sorrendjében Ronaldo a 16. helyen áll.

A 28 éves támadó már tizenegy gólnál jár a szezonban, amivel beérte a góllövőlista élén eddig egyedül álló Diego Costát (Atlético Madrid). És hárommal előzi meg nagy barcelonai riválisát, Lionel Messit.

Az FC Sevilla elleni meccsen folytatódott a Blatter-ügy is. Ronaldo az első gólja után vigyázzba merevedett, és szalutált. Csapattársa, Marcelo megállt előtte, és szabályosan lejelentkezett... CR7 így üzent az őt kifigurázó, parancsnoknak nevező Joseph Blatter FIFA-elnöknek.

A Santiago Bernabéu nézői egyébként egy emberként álltak ki gólerős kedvencük mellett. A szurkolók transzparensekkel és bekiabálásokkal próbáltak hatni a döntéshozókra, hogy a FIFA-Aranylabdát 2008 után ismét Cristiano Ronaldó kapja meg.

(samsungsport.hu, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?