Calzona: Ha javítunk a labdatartáson, a jövőben szép dolgokat látunk majd a csapattól

monte

Így látta Francesco Calzona szövetségi kapitány a Montenegró–Szlovákia (2:2) mérkőzést.

Nem kezdtünk jól, de fokozatosan javultunk. A hazaiaknak fizikai fölényük volt, ez az első góljuknál is megmutatkozott. Sajnálom, hogy nem sikerült győzni, már azt hittem, miénk a meccs. A mérkőzés nagy részével elégedett vagyok, és helyenként kifejezetten tetszett, ahogy játszottunk – összegzett Francesco Calzona, a szlovákok szövetségi kapitánya, aki hangsúlyozta, csapata elindult a fejlődés útján. – Meg kell szoknunk az ilyen fizikailag kihívást jelentő ellenfeleket is, és ha javítunk a labdatartáson, a jövőben szép dolgokat látunk majd a csapattól. Amikor beléptem az öltözőbe, a fiúk dühösek voltak, és ezt jó jelnek tartom. Látom a változást és a csapatszellem kialakulását.ˮ

A szlovák válogatott vasárnap újabb felkészülési mérkőzést játszik, 13.30-kor Chilét fogadja Pozsonyban, a Nemzeti Futballstadionban. A találkozón Marek Hamšík pályafutása során 136. alkalommal, utoljára magára ölti a szlovák címeres mezt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?