Bundesliga - Menesztették a hamburgi edzőt

Bernd Hollerbach
Hamburg |

A kiesőhelyen álló Hamburger SV futballklub menesztette Bernd Hollerbach vezetőedzőt.
 

Az egyesület vezetősége két nappal azután jelentette be döntését, hogy a gárda 6-0-ra kikapott a címvédő és listavezető Bayern München vendégeként. Az idény végéig Christian Titz utánpótlástréner irányítja a csapatot.

Hollerbach mindössze 49 nappal ezelőtt váltotta a kispadon Markus Gisdolt, vezetésével a HSV hét mérkőzésen egyszer sem nyert, és mindössze három pontot gyűjtött. A 13 bajnoki óta nyeretlen kikötővárosiak 26 forduló után 18 ponttal utolsó előttiek a Bundesliga tabelláján, és hét pontra vannak a osztályozót érő pozíciótól.

A Hamburg az egyetlen klub Németországban, amely 1919-es alapítása óta mindig az élvonalban szerepelt. Egyben a hatszoros bajnok HSV az egyedüli a 16 alapító közül, amely a Bundesliga 1963-as indulása óta sosem esett ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?