Bundagyanús a litván–máltai selejtező

Túl sokan fogadtak a hajrában a hazai csapat kétgólos sikerére.Valletta.

Túl sokan fogadtak a hajrában a hazai csapat kétgólos sikerére.

Valletta. Fogadási csalás gyanúja merült fel az egy héttel ezelőtt lejátszott Litvánia–Málta labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzés kapcsán.

Darmanin Demajo, a máltai szövetség elnöke tegnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy vizsgálat indult a meccs miatt. A találkozó utolsó húsz percében ugyanis feltűnően sok fogadást kötöttek a szigetországiak kétgólos vereségére. A litvánok végül 2:0-ra verték Máltát, mindkét gól az utolsó negyedórában született.

A Times of Malta című napilap korábban arról írt, hogy a nemzetközi szövetség megbízottjai a meccs előtt bementek a máltai öltözőbe, és figyelmeztették a csapatot arra, hogy a fogadási szorzók miatt kiemelt figyelemmel kísérik a mérkőzést. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?