Budapest következik

Budapest. A sikeres moszkvai és dubrovniki szereplést követően az első alkalommal kiírt vízilabda Világliga magyar szempontból Budapestre „költözik”: péntektől jövő vasárnapig a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában hat összecsapásra kerül sor.
A Világliga B-csoportjának budapesti mérkőzései – július 12.

Budapest. A sikeres moszkvai és dubrovniki szereplést követően az első alkalommal kiírt vízilabda Világliga magyar szempontból Budapestre „költözik”: péntektől jövő vasárnapig a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában hat összecsapásra kerül sor.

A Világliga B-csoportjának budapesti mérkőzései – július 12., péntek (18.00): Magyarország–Horvátország; július 14., vasárnap (16.00): Magyarország–Horvátország; július 16., kedd (16.00): Magyarország–Oroszország; július 17., szerda (16.00): Magyarország–Oroszország; július 19., péntek (17.00): Magyarország–Egyesült Államok; július 21., vasárnap (17.30): Magyarország–Egyesült Államok.

– A két moszkvai és a két dubrovniki győzelmet kiváló eredménynek tartom, de egyelőre még mindenki csak kóstolgatja az újfajta sorozatot – elemezte a pillanatnyi helyzetet a budapesti mérkőzések előtt Kemény Dénes szövetségi kapitány. – Ennek megfelelően még nem szabad semmilyen messzemenő következtetést levonni a kedvező tapasztalatokból sem, csupán annyit, hogy jól állunk, örvendetesek az eddigi sikerek.

A kapitány olyan elképzelésekkel készül, hogy valamennyi, azaz 21 kerettagjának igyekszik majd játéklehetőséget biztosítani. Ami az elkövetkező hetek programját illeti: a sok-sok mérkőzés közben az edzések és a pihenők számára kell megtalálni a megfelelő időt.

A sportág irányítói maximálisan bíznak abban, hogy a magyar válogatott ott lesz és helytáll augusztus 1–4. között a görögországi Világliga-döntőben. Ezt néhány nappal követi majd a budapesti Unicum Kupa, végül augusztus 20–25-én az év fő eseménye, a belgrádi Világ Kupa zárja a nagy nyári sorozatot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?