Brünniekkel erősít a DAC

Brünn/Dunaszerdahely. A DAC II. ligás labdarúgócsapata a cseh élvonalbeli Brno otthonában rendezett előkészületi meccsen a 88. percben kapott góllal 1:0-ás vereséget szenvedett. Fieber Péter edző több játékost tesztelt, szóhoz jutott két brünni hátvéd, Máša és Houšť is.

Brünn/Dunaszerdahely. A DAC II. ligás labdarúgócsapata a cseh élvonalbeli Brno otthonában rendezett előkészületi meccsen a 88. percben kapott góllal 1:0-ás vereséget szenvedett. Fieber Péter edző több játékost tesztelt, szóhoz jutott két brünni hátvéd, Máša és Houšť is. Mindkettőjük teljesítményével elégedettek voltak a csallóköziek, s várhatóan leigazolják őket, csakúgy, mint a ligeti Kostkát, a lamacsi Suskót, az exbacsfai Lopút, a cseh Slovácko csapatából érkezett Jurčákot és Homért, valamint a récsei Miroslav Nagyot.

A DAC a következő összeállításban kezdett: Kobr–Máša, Homér, Houśť, Susko–Lopú, Kostka, Záhalka (legutóbb Prachatice), Belák (Dubnica)–M. Nagy, Jurčák. Szünet után Sánta, Olejník, Loj, Nagy J., Buka, Kundra és Belkovics is pályára lépett. Holnap a pozsonyi Rapid otthonában szerepelnek a sárga-kékek. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?