Botrányba fulladt a hajrá

Pozsony. Hétvégén folytatódott a Jégkorong ST Extraliga elődöntője. Szombaton a Slovan magabiztos győzelmet aratott, vasárnap viszont kiegyenlített küzdelmet láthatott a nyolcezer néző.
Szombati mérkőzés: SLOVAN–ZVOLEN 8:2 (2:1, 4:1, 2:0), gólütők: Kuľha (2., 29.), Pavličko (9.), Vlk (26.), Školiak (36.), Macho (37.

Pozsony. Hétvégén folytatódott a Jégkorong ST Extraliga elődöntője. Szombaton a Slovan magabiztos győzelmet aratott, vasárnap viszont kiegyenlített küzdelmet láthatott a nyolcezer néző.

Szombati mérkőzés: SLOVAN–ZVOLEN 8:2 (2:1, 4:1, 2:0), gólütők: Kuľha (2., 29.), Pavličko (9.), Vlk (26.), Školiak (36.), Macho (37.), Lažo (46., 47.), ill. Cibuľa (15.), Škuta (39.). Játékvezető: Országh, 8200 néző. Kiállítások 13:14, emberelőny kihasználása 4:1.

Ideges légkörben zajlott a találkozó, főleg a második harmadban szabadultak el az indulatok, gyors egymásutánban kerültek a büntetőpadra a zólyomi hokisok, akik 22 mérkőzés után szenvedtek újra vereséget. Kis híján a lelátón is botrány tört ki, a hazai szurkolók csetepatét kezdeményeztek a zólyomi csapatot elkísérő ötven drukkerrel, s végül a biztonsági szolgálat embereinek kellett közbelépniük.

Vasárnap: SLOVAN–ZVOLEN 5:3 (0:1, 2:2, 3:0), gólszerzők: Višňovský (26.), Kuľha (34.), Pavlas (42., 45.), Macho (52.) ill. Harabin (13., 40.), Cibuľa (21.). A négy győzelemig tartó párharc állása: 2:2. Sokkoló jelenetek játszódtak le a mérkőzés után: Martin Mráz, a zólyomiak cserejátékosa megtámadta Rudolf Lauko játékvezetőt, és ököllel többször is megütötte.

Az elődöntő kedden Zólyomban folytatódik. A rájátszás másik ágán a trencséni Dukla már bejutott a fináléba, miután 4:0-ás összesítéssel bizonyult jobbnak a HC Košice együttesénél.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?