BL - Ronaldo fiatalnak érzi magát, Zidane szerény maradt

Cardiff |

<p>A kétgólos Ronaldo örömittasan, Zinedine Zidane vezetőedző szerényen nyilatkozott, miután <u><a href="http://ujszo.com/online/sport/2017/06/03/megvedte-cimet-a-real-madrid&q…; target="_blank">a Real Madrid megvédte címét a labdarúgó Bajnokok Ligájában</a></u>: a spanyol csapat a szombati döntőben Cardiffban 4-1-re legyőzte a Juventust.</p>

 A fővárosiak szupersztárja, Ronaldo szokásos magabiztosságával beszélt arról, hogy stílusosan hallgattatta el az őt kifütyülő szurkolókat:

"Ezen nincs mit kritizálni, a számok nem hazudnak" - közölte a 32 éves portugál csatár. "A korom csak egy számadat, valójában kisfiúnak érzem magam. Zidane hisz bennünk, tudja, hogy nagyon jók vagyunk, és ezt be is bizonyítottuk a második félidőben" - tette hozzá.

A madridiak klubelnöke, Florentino Perez sem győzte méltatni a 44 éves trénert:

"Élete végéig a Realnál maradhat, minden szurkolónk hálás neki. 2001-ben a világ legjobb játékosaként érkezett hozzánk, most pedig ő a világ legjobb edzője, 17 hónap alatt mindent elért" - áradozott Perez.

A tavaly január óta második BL-trófeáját begyűjtő Zidane ezúttal is visszafogottan beszélt:

"Nem tudom megmondani, hogy mindig a Realnál leszek-e, de hálás vagyok a klubnak, amely mindent megadott nekem. Családtagnak érzem magam" - jelentette ki a tréner, majd a BL-döntőről is adott egy rövid elemzést:

"A szünetben azt mondtam a fiúknak, hogy ugyanazt csinálják, mint eddig, de keményebben küzdjenek és helyezzenek nagyobb nyomást az ellenfélre. Nagyszerűen bevált, a Juventusnak négy gólt lőni komoly fegyvertény" - mondta francia mester.

Olasz kollégája, Massimiliano Allegri is a második félidőben látott fordulatot emelte ki:

"Ráléptek a gázra, mi pedig ugyanolyan statikusak maradtunk, és kényelmesen mozogtunk."

A Juventus 39 éves kapusa, a harmadik BL-döntőjét is elvesztő Gianluigi Buffon úgy vélekedett, a Real ismét megmutatta klasszisát, és hogy milyen hozzáállással lehet megnyerni a fontos meccseket.

A legrangosabb európai kupában 12. alkalommal diadalmaskodó Real Madrid lett az első csapat, amely megvédte a címét, amióta (1992/93) Bajnokok Ligájának nevezik a sorozatot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?