Biztató jelek, szűk keret

Tőketerebes. Az újonc tőketerebesi Slavoj ugyan kieső (15.) helyről várja a tavaszi folytatást a II. labdarúgóligában, ám a felké-szülés alatt eddig játszott eredmények azt sugallják, a kelet-szlovákiaiak nem adják majd olcsón a bőrüket a bennmaradásért folyó küzdelemben.

Tőketerebes. Az újonc tőketerebesi Slavoj ugyan kieső (15.) helyről várja a tavaszi folytatást a II. labdarúgóligában, ám a felké-szülés alatt eddig játszott eredmények azt sugallják, a kelet-szlovákiaiak nem adják majd olcsón a bőrüket a bennmaradásért folyó küzdelemben. Az őszi idény után Karol Kisel vette át a csapat irányítását, és úgy tűnik, jót tett az edzőcsere. Távozott ugyan a legjobb góllövő, Martin Čižmár (a tehetséges támadót a nyitraiak szemelték ki), a felkészülés alatt mégis jó eredményeket értek el. „Számomra nem az eredmény, hanem a pályán nyújtott teljesítmény a legfontosabb, és az, hogy mennyire tudják a játékosok megvalósítani az elképzeléseimet. Nagy gondot okoz, hogy egyelőre mindössze tizennégy tagú keret áll a rendelkezésemre, ilyen kevés játékosból nehéz csapatot építeni. A fiúk hozzáállásával nincs baj, de nem biztos, hogy mindegyikük megüti a II. ligás szintet” – fedte fel a valóságot Karol Kisel.

„Egyelőre csak alacsonyabb osztályokból és az utánpótlás csapatból erősítettünk (Sabo, Guza), de tárgyalásokat folytatunk több élvonalbeli együttessel néhány első ligát megjárt labdarúgó kölcsönjátékáról. A tátrai edzőtáborozást sérülés- és betegséghullám miatt sajnos le kellett mondanunk, helyette Magyarországon szeretnénk néhány napot eltölteni, és mérkőzéseket játszani. A napokban még biztosan bővül a keret” – mondta Ján Ondovčík klubmenedzser. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?