Bizonyíthatnak a fiatalok

Pozsony. Ma reggel utazott Portugáliába, pontosabban Lisszabonba a szlovák labdarúgó ligaválogatott, amely nemzetközi tornán vesz részt a portugál fővárosban. Ladislav Petráš és Jozef Bubenko legénysége egy évvel ezelőtt második lett, s most is elégedett lenne ezzel az eredménnyel.

Pozsony. Ma reggel utazott Portugáliába, pontosabban Lisszabonba a szlovák labdarúgó ligaválogatott, amely nemzetközi tornán vesz részt a portugál fővárosban. Ladislav Petráš és Jozef Bubenko legénysége egy évvel ezelőtt második lett, s most is elégedett lenne ezzel az eredménnyel. A sérült Dalibor Pleva helyett Štefan Zošák került a csapatba. Ladislav Petráš: „Valamennyi futballista játéklehetőséget kap, így meggyőződhetünk arról, milyen formában vannak”. A viadalon 23 éven aluli játékosok szerepelhetnek, minden csapatban öt idősebb futballista is pályára léphet. Azért csak egy zsolnai játékos található az együttesben, mert a bajnokcsapat horvátországi edzőtáborozásra utazott. A szlovákok holnap 16.00 órai kezdettel a szlovén ligaválogatott ellen mérkőznek. A másik ágon Bulgária–Portugália találkozóra kerül sor. A győztesek az elsőségért, a vesztesek pedig a harmadik helyért küzdenek.

A keret: Perniš (Dubnica), Kozáčik (Slavia)–Špendla (Dubnica), Had (Brno), Horváth Csaba (Trenčín), Borbély Balázs, Kotula (mindkettő Artmedia Bratislava)–Sapara, Žofčák, Zošák (mindhárom Ružomberok); Velický (Trenčín), Fodrek (Artmedia), Belák (Žilina), Kopúnek (Trnava), Horváth Béla (Inter)–Vaščák (Artmedia), Jakubko (B. Bystrica), Lietava (Trenčín), Bakoš (Púchov).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?