Bízik benne, hogy megugorja az A szintet

<p>A távolugró Medgyes Renáta a hétvégi atlétikai országos bajnokságon a második helyen végzett Jana Velďáková mögött.</p>

Ez azt jelenti, hogy ha mindketten csak az olimpiai B szintig (665 cm) jutnának, akkor Velďáková utazhatna Londonba. Medgyes azonban hisz benne, hogy hátralévő versenyeken teljesíteni tudja a 675 cm-s A szintet.

Besztercebányán 648 centiig jutott. Hogyan értékeli ezt a teljesítményt?

Egyrészt nagyon elégedett vagyok, hiszen azok után, amit átéltem, hogy el volt törve a sarokcsontom, két hónapja pedig izomhúzódással bajlódok, szerintem nagyon jó eredményt értem el. Talán többre is képes lehettem volna, de fáradt is voltam, mert korábban versenyről versenyre utaztam, Kongóban, Norvégiában, Szlovéniában álltam rajthoz, ráadásul most hétvégén nagyon meleg is volt. Ezt mind figyelembe véve elégedett lehetek. Az már egy másik dolog, hogy második lettem, de szerintem jó úton járok, a formám felfelé ível.

A teljes interjút a keddi Új Szó sport rovatában olvashatják!


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?