Bíróverés Sajógömörön

Sajógömör. Idő előtt vége szakadt az V. liga közép-szlovákiai D csoportjának találkozója Sajógömörön. A Gemer–Radzovce összecsapást a játékvezető a 85. percben lefújta.

Történt ugyanis, hogy 2:1-es hazai vezetésnél a bíró 11-est ítélt a vendégek javára, egyúttal kiállította a hevesen tiltakozó Keszi Attilát. A harmincöt éves csatár nem bírta a kialakult feszültséget idegileg elviselni, s megütötte a játékvezetőt, aki erre véget vetett a mérkőzésnek. A történtekről a sajógömöriek menedzserét, Lóczy Tibort kérdeztük. „Az első félidőben jobbak voltak a vendégek, de kapusunk, Potocky remekül védett. A második játékrészben Gergely Attila és Ulický révén 2:0-ás vezetéshez jutottunk. A 80. percben azonban a ragyolciak „találtak” egy gólt, és újra szorossá vált a mérkő-zés. A baj öt perccel később jött. A vendégek támadtak (akciójukat a lelátón ülő nézők szerint les előzte meg), s játékosuk elesett. A bíró először szabadrúgást ítélt a 16-osról, ám a vendégek hathatós rábeszélésére megváltoztatta döntését. Óriási meglepetésre a tizenegyes pontra mutatott. Csapatunk tagjai természetesen tiltakoztak, köztük Keszi is. A játékvezető sárga lapot adott neki, de miután tovább reklamált, kiállította. Itt pattant el a húr. Kulcsemberünk, a mindig fegyelmezett és higgadt Keszi bántalmazta a bírót, aki azonnal lefújta a találkozót” – elevenítette fel a történteket a hazaiak tisztségviselője. Lóczy Tibor, aki nemrég még maga is futballozott, megértő a játékossal szemben. „Ilyesmi máshol is megesik, elég csak kinyitni az újságot, s nem egy esetről olvashatunk. Megfigyelhetjük, legtöbbször az idősebb játékosok idegei mondják fel a szolgálatot. Ők már annyi mindent átéltek, annyi megaláztatást kellett elszenvedniük a bíróktól a pályán, hogy egyszer betelik a pohár” – fogalmazott a sereghajtó sajógömöriek vezetője.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?