Bíróverés a szikrázóan kemény találkozón

Galánta/Pozsony. Gyenge játékot hozott a IV. ligás galántai kiesési rangadó, amelyen a sereghajtó az utolsó előtti helyen tanyázó tardoskeddieket fogadta. A játékvezető inzultációja miatt 0:1-es állásnál idő előtt ért véget az összecsapás. „Rendkívül alacsony színvonalú meccset láttak a nézők, a küzdelem dominált.

Galánta/Pozsony. Gyenge játékot hozott a IV. ligás galántai kiesési rangadó, amelyen a sereghajtó az utolsó előtti helyen tanyázó tardoskeddieket fogadta. A játékvezető inzultációja miatt 0:1-es állásnál idő előtt ért véget az összecsapás. „Rendkívül alacsony színvonalú meccset láttak a nézők, a küzdelem dominált. Ellenfelünk kimondottan brutálisan futballozott, ezt bizonyítja, hogy négy játékosunk megsérült, kettőnek gipszben van a lába. A vendégek gólját hatalmas les előzte meg, de a bíró megadta a találatot. A 93. percben reklamálásért piros lapot kapott egyik labdarúgónk, aki felháborodva rohant a játékvezetőhöz, ám társa még idejében elkapta, így csupán rúgott feléje, ám nem találta el. Megrökönyödésünkre a bíró futva elhagyta a zöld gyepet” – mondta lapunknak Botka György, a galántaiak elnöke. Bencze István, a tardoskeddiek titkára kicsit másként látta az esetet: „Az iramon meglátszott, hogy két, alsóházban tanyázó csapat mérkőzött. A keményen, sőt, durván futballozó hazaiak enyhe fölényben voltak, ám a 42. percben tetszetős akció végén a hosszú kényszerszünet után pályára lépő Buják góljával vezetést szereztünk. A második félidőben még idegesebbek lettek a vendéglátók. Bebíztosíthattuk volna a győzelmünket, de kihagytuk a helyzeteket. A rájátszásban ellökték egyik védőnket, ezért szabadrúgáshoz jutottunk, de ezt már nem végezhettük el. Ugyanis az egyik galántai futballista megsértette a bírót, aki ezért kiállította. Erre a 14-es számú játékos – a többiek igyekeztek őt lefogni – megrúgta a játékvezetőt.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?