Bevehetetlen erődítménnyé vált a nagymegyeri futballpálya

Nagymegyer |

<p>Az ellenfelek az utóbbi hetekben bevehetetlen erődítményként emlegetik a fürdővárosiak pályáját. A csallóköziek ugyanis sorrendben harmadik hazai párharcukat nyerték meg kapott gól nélkül, riválisuk hálóját pedig ismét háromszor rezegtették meg a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában.</p>

A jó képességű, élmezőnyben tanyázó negyediek szombaton jól megizzasztották a csallóközieket, akik a nagy iramú összecsapáson nemcsak a küzdeni tudásban, hanem a gólgyártásban is jeleskedtek. A mérkőzés legszebb találatát a 6. percben tapsolták meg a szurkolók. A hazaiak középpályása, Nagy Dávid észlelte, hogy Hrdina az ötösön várja a lövést, s a fiatal nagymegyeri habozás nélkül a vendégek rutinos kapusa felett a felső sarokba tekerte a labdát (1:0). Tizenkét perccel később újabb gólszerzési lehetőségük adódott a hazaiaknak. Csápai szabadrúgása után Bajnok tíz méterről a léc fölé bombázott. Az első félóra végén akár egyenlíthettek volna a negyediek: Bombicz keresztbe lőtt labdáját Döme Babicz elé tenyerelte, de a vendégek csatára közelről a léc fölé durrantott. Hat perccel később újra Bombicz tüzelt, de a bal alsó sarokba tartó labdáját a nagymegyeriek éber kapusa hárította.

A második félidő is hazai góllal kezdődött. Az 51. percben a vendéglátók csapatkapitánya, Varga Dezső a Belucz buktatásáért megítélt büntetőből növelte a zöld-fehérek előnyét (2:0). Egyórányi játék után újabb találatot szerezhettek volna a hazaiak, de Bajnok lövését a kapus és egy védő közös erővel blokkolta. Ebben a játékrészben még aktívabbak voltak a negyediek, de ziccereiket rendre elpuskázták. A 64. percben Drotár lövése a jobb kapufán csattant, majd Strbac öt méterről fölé bólintott és Kalmár csukafejese sem talált utat a kapuba. A 86. percben harmadszor is lecsaptak a nagymegyeriek. A csereként beállt Varga Erik első labdaérintésre gólpasszt adott a keresztbe mozgó Belucznak, aki beállította a végeredményt (3:0). A hosszabbításban Csápai remekül tálalt Varga Dezső elé, a hazaiak csapatkapitánya egyedül robogott kapura, de lövése a kimozduló Hrdinán akadt el.

VEĽKÝ MEDER–NEDED 3:0 (1:0). Góllövők: Nagy Dávid (6.), Varga Dezső (51., 11-esből), Belucz (86.). Játékvezető: Laco, 300 néző.

VEĽKÝ MEDER: Döme–Varga Dezső, Lelkes, Paxián (10. Vados, 85. Varga Erik), Varga György, Gerhát, Csápai, Belucz, Nagy, Bajnok (70. Agh).

NEDED: Hrdina–Svitek, Bombicz Ádám, Strbac, Ambruš, Kovács Tibor (62. Drotár), Kalmár, Beták (Csomics), Babicz, Takács (Látečka), Jakubiak. (kz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?