Bécsben és Rotterdamban etióp, Párizsban kenyai siker maratonon

<p>Bécsben Sisay Lemma, Rotterdamban pedig Abera Kuma révén született etióp siker maratonon.</p>

Lemma 15 km-rel a cél előtt leszakította vetélytársait, így nagy fölénnyel, 2:07:31 órás teljesítménnyel győzött. Mögötte közel ötperces hátránnyal a kenyai Duncan Koech lett a második, harmadikként pedig a szintén etióp Siraj Gena ért célba.    A nőknél a svájci Maja Neuenschwander diadalmaskodott 2:30:09 órás idővel két kenyai futót, Agnes Mutunét és Esther Chemtait megelőzve.    A holland városban Abera Kuma győzött 2:06:46 órával, mögötte két kenyai, Mark Kiptoo és Bernard Koech ért célba másodikként, illetve harmadikként.    Párizsban viszont a kenyai Mark Korir pályafutása legnagyobb sikerét aratva lett első 2:05:49 órás idővel. Több mint két perccel bizonyult gyorsabbnak honfitársánál, Luka Kandánál és az etióp Seboka Tolánál. A nők között az etióp Meseret Mengistu nyert 2:23:24 órával. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?