Beckham újra játszik

Tokió. Beckham a vasárnapi mérkőzés előtt nyolc héten át lábadozott a Deportivo La Coruna elleni BL-negyeddöntőn szenvedett lábtörése után, és mivel éppen a találkozóra épült fel, előtte nem tudott megfelelő alapozást végezni. Eriksson ezért látta úgy, hogy az egyórás megerőltetés után le kell hoznia a jobbszélsőt.

Tokió. Beckham a vasárnapi mérkőzés előtt nyolc héten át lábadozott a Deportivo La Coruna elleni BL-negyeddöntőn szenvedett lábtörése után, és mivel éppen a találkozóra épült fel, előtte nem tudott megfelelő alapozást végezni. Eriksson ezért látta úgy, hogy az egyórás megerőltetés után le kell hoznia a jobbszélsőt. „David lábával semmi baj, de még szüksége van a játékra. Negyven percen át remekül játszott, de azután kijött rajta a fáradtság, és önmagához képest visszaesett. Tudom, hogy a lecserélésével nem lett színvonalasabb a játékunk, de az ő érdekében meg kellett tennem, nem kockáztathattam. Az argentinok ellen többet fog játszani, ő már csak jobb és jobb lesz” – nyilatkozta Eriksson.

Anglia és Argentína emlékezetes mérkőzést vívott az 1998-as vb nyolcaddöntőjében, amelyet büntetőkkel a dél-amerikaiak nyertek meg. Akkor Beckhamet kiállították, mert a földön fekve belerúgott Diego Simeonéba, aki nem kis színésztudományt bemutatva elesett. (NS)

Kengurubőrös futballcipő

Canberra. Egyre nagyobb vita bontakozik ki Ausztráliában amiatt, hogy David Beckham kengurubőrből készült futballcipőben játszik a világbajnokságon. Helyi állatvédők felszólították a Manchester United sztárját, és a „terméket” használó többi játékost arra, hogy mellőzzék „lábbeli” viselését, mert azokat az erszényesek szenvedései révén készítik el.

A különleges futballcipőt gyártó Adidast már többször felszólították a termék előállításának megszüntetésére, de a cég azt állítja: a kengur- bőréből állítják elő a legjobb lábbelit. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?