Beckham, te béna gyerek!

London. Ritka egyetértésben szidja a svájci bírót a pénteki brit sajtó, amely egyöntetűen Urs Meiert, az Anglia–Portugália mér-kőzés játékvezetőjét teszi felelőssé azért, hogy az angolok nem jutottak tovább a labdarúgó Eb negyeddöntőjéből.

London. Ritka egyetértésben szidja a svájci bírót a pénteki brit sajtó, amely egyöntetűen Urs Meiert, az Anglia–Portugália mér-kőzés játékvezetőjét teszi felelőssé azért, hogy az angolok nem jutottak tovább a labdarúgó Eb negyeddöntőjéből.

A The Sun, a legnagyobb bulvárlap címoldalán nevezi „idiótának” Meiert, aki „megfosztotta Angliát a dicsőségtől”. A lap emlékeztet arra, hogy Anglia a múlt héten 3:0-ra verte Svájc válogatottját, most pedig „ez az ember a bankárok és kakukkos órák országából” nem adta meg Sol Campbell gólját, amellyel Anglia legyőzte volna a portugálokat.

A mértékadó The Times is azt állapította meg pénteki elemzésében, hogy a visszajátszások alapján meg kellett volna adni Campbell gólját. A vezető brit napilap szerint a svájci bíró „olyan tülekedés miatt nem ítélte meg a találatot, amilyen a tizenhatoson belül rutinszerűen előfordul”. A The Independent szerint a „semleges Svájcból érkezett bíró minden volt, csak nem semleges”, amikor Sol Campbell fejesgólját kellett volna megadnia. Az elemzés szerint Urs Meier a meccsen minden kétes esetben a hazaiak javára döntött.

A The Sun ugyanakkor kitér David Beckham visszafogottabb tel-jesítményére és kihagyott büntetőjére is. „Beckham, te béna gyerek” – áll az egyik címben, és a kommentátor szerint az angolok csapatkapitányát el kellene tiltani a tizenegyesrúgásoktól. A BBC értékelése alapján is Beckham volt az angol csapat leggyengébb pontja, a meccs után csupán 5-ös osztályzatot kapott – vagyis a pályára lépők közül a legalacsonyabbat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?