Bari visszatér Fülekre

bari
Fülek |

Tizenkét év után tér vissza vezetőedzőként Fülekre Bari Jenő, aki az elmúlt fél évben a rimaszombati labdarúgócsapatot irányította.

„Minden nagyon gyorsan alakult. Úgy volt, hogy folytatom Rimaszombatban, de szerdán kaptam egy ajánlatot a fülekiektől, amire végül igent mondtam. Ismét itthon leszek, ez is nagy kihívás számomra, 12 év után térek vissza Fülekre” – mondta lapunknak a 48 éves szakvezető.

A fülekiek az elmúlt idényben az 5. helyen zártak a közép-szlovákiai III. labdarúgóligában. „Az ember mindig szeretne előbbre lépni. Füleken sokan járnak meccsre, jó a hangulat, talán azt is el tudjuk érni, hogy még nagyobb legyen a közönség. Szeretnénk szép focit játszani” – mondta a céljairól Bari.

A tréner hangsúlyozta, szép időszakot töltött Rimaszombatban, az elmúlt két évben másfél szezonon át (2018 ősze kivételével) irányította az együttest, amely mindkét alkalommal a második helyen végzett a harmadosztályban. „Hétfőn még elmegyek elbúcsúzni a srácoktól és Bitala úrtól, jó viszonyban szeretnék elválni tőlük” – hangsúlyozta Bari.

Miroslav Bitala, a rimaszombatiak ügyvezetője vasárnap délután még nem tudta, ki veszi át a csapat irányítását. „Három jelöltünk is van, van közöttük a közeli régióból, de messzebbről való edző is. Hétfőn fogunk tárgyalni velük, kedden már remélhetőleg bejelenthetjük az új edzőt” – mondta Bitala.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?